Ljubezen po domače

Sovaščani so čuvali njuno skrivnost - vse do zdaj

E.J.
20. 5. 2020, 20.04
Posodobljeno: 20. 5. 2020, 20.21
Deli članek:

Par iz četrte sezone ljubezenske podeželske oddaje, ki je sploh še niso predvajali, je presenetil z novico o nosečnosti. »Otroka sva načrtovala,« pravita Barbara Pastirk in Damjan Šalamun.

Jan Filip Jordan Frangeš
Barbara in Damjan iz še nepredvajane četrte sezone Ljubezen po domače pričakujeta otroka.

Iz oddaje Ljubezen po domače so se pohvalili, da pridno skrbijo za nove ljubezni in podmladek: trenutno sta noseči kar dve udeleženki šova. Prva je Ana Podobnik, ki je v šovu ljubezen sicer iskala pri Gašperju Hafnerju, a jo je našla pri njegovem bratu Jaki, s katerim sta že postala starša deklici Tini, vsak trenutek pa bo na svet prijokala že druga punčka. Druga nosečnica pa je Barbara Pastirk iz Velenja, ki smo jo spoznali v tretji sezoni oddaje, torej zadnji, ki smo jo videli na televizijskih ekranih. Takrat se je prijavila za Miho Božiča,toda Barbara ljubezni ni našla v tej sezoni, ampak v naslednji, torej četrti, ki še sploh ni bila predvajana – to naj bi se zgodilo šele jeseni, pravijo na Pop TV, in šele takrat bomo videli, kako sta se sploh spoznala.

POP TV
Zaljubljena Jaka Hafner in Ana Podobnik

NOSEČNIŠKI TEST OPRAVILA SKUPAJ

Njeno srce je v četrti sezoni hitreje bilo za Damjana Šalamuna iz Banovcev, ki o sebi pove, da je čebelar, nižji gasilski častnik in predsednik turističnega društva Banovci. Zaljubljenca sta se nastanila v Banovcih, kjer ima Damjan kmetijo. »Malo naju je skrbelo, da se ne bi nosečnost prehitro razkrila in bi tako gledalcem četrte sezone pokvarila presenečenje. Vesela sva, da imava tako dobre prijatelje in sovaščane, ki so čuvali najino skrivnost do danes. Verjameva, da sreča spremlja pogumne, zato se opogumite tudi vi, prijavite se v novo sezono in poiščite svojo ljubezen,« sta pozvala ljubezni lačne in povedala, da sicer nista še dolgo skupaj, a sta si že od vsega začetka želela imeti otroke in sta otroka tudi načrtovala, kljub vsemu pa sta bila ob pozitivnem nosečniškem testu, ki sta ga opravila kar skupaj, presenečena.Nosečnost je bila potrjena januarja. »Oba sva dovolj stara in to je bila samoumevna nadgradnja najinega odnosa. Ko sva izvedela, da prihaja dojenček, sva hitro preuredila stanovanje, da se bomo lahko vsi trije imeli lepo.«