KONEC TEŽAV?

Princ Harry in William spet v dobrih odnosih?

N.S.
15. 5. 2020, 21.01
Deli članek:

Da po vsakem dežju posije sonce, sta doživela tudi priljubljena britanska princa, ki sta, vsaj tako pravijo viri z dvora, zgladila spore in se po dolgem časa spet razumeta tako, kot sta se v starih časih.

Profimedia
Čeprav živita vsak na svojem kontinentu, se spet slišita vsak dan.

Čeprav britanska princa trenutno živita vsak na svoji celini, se zdi, da se stvari vračajo v stare tire, kar je potrdila tudi strokovnjakinja za kraljevo družino in dodala, da je vse spet kot nekoč.

Ko je namreč princ Harry javno potrdil zvezo z ameriško igralko Meghan Markle, so se oboževalci kraljeve družine veselili novih dogodivščin štirih mladih ljudi, ki so v kraljevi družini postali najbolj priljubljeni. Govora je seveda o Harryju in Meghan ter princu Williamu in njegovi Kate, ki so jih na začetku označili za štiriperesno deteljico, ki se je skupaj udeleževala različnih dogodkov in javnost pomirjala s svojim prijateljstvom. A ta idila ni trajala dolgo, saj naj bi se brata sporekla zaradi spora med Kate in Meghan.

Kate velja za prizadevno članico kraljeve družine, Meghan, ki je odraščala v popolnoma drugačni kulturi, pa ima svoje želje in zahteve, ki niso všeč Kate in ostalim. »Očitno je, da je bilo med njima kar nekaj večjih sporov, a zdaj so se stvari izboljšale in vem, da se brata redno slišita po telefonu,« je povedala poznavalka kraljeve družine Katie Nicholl in dodala: »Slišita se prek videoklicev, virtualno praznujejo rojstne dneve otrok in mislim, da je bolezen princa Charlesa brata prisilila, da sta se ponovno slišala in zgladila spore. Tudi njihova življenja potekajo zelo lepo. Susseška vojvoda nadaljujeta svoje novo življenje, cambriška pa sta se vrnila v staro življenje. Mislim, da Kate in William predvsem pogrešata Harryja, saj sta vajena, da je velik del njunih življenj in življenj njunih otrok.«