Hladna

Bila je »princesa« še veliko pred Harryjem

N.S.
8. 5. 2020, 20.42
Deli članek:

Princ Harry in njegova soproga Meghan Markle se privajata na novo življenje, a kot kaže, še zdaleč ne bosta imela miru pred mediji. Na dan so namreč prišle nove fotografije nekdanje članice britanskega kraljevega dvora.

Profimedia
Meghan smo vsi klicali »princesa«, ker je bilo njeno vedenje vedno zelo težavno, zahtevno in naduto.

Poleg novih fotografij so na dan prišle sočne informacije o nekdanji vojvodinji Susseški, ki, kot kaže, da še zdaleč ni tako nedolžna, kot se zdi.

Fotografije so se pojavile, ko je neimenovani snemalec, ki je pred leti menda zelo tesno sodeloval z Meghan Markle, razkril, da so jo vsi klicali »princesa«. In to še veliko pred tem, ko je spoznala princa Harryja in dejansko postala vojvodinja. Razlog za naziv »princesa« je bilo njeno vedenje, ki ga je snemalec opisal z besedama »težavno« in »zahtevno«, kar je šokiralo vse njene oboževalce. Po njegovih besedah je bila Meghan ves čas zelo težavna, na snemalna prizorišča je vedno prihajala v spremstvu velike spremljevalne ekipe in takoj postavila stroga pravila, kako želi, da snemanje poteka, ter celo, da ne želi, da bi jo snemali v noge.

Profimedia
Na novih fotografijah iz njene preteklosti, ki so prišle na dan, Meghan deluje zelo hladna.

Znano je tudi, da naj bi nekdanji kraljevi par konec avgusta izdal svojo knjigo, v kateri bo razkril vse sočne podrobnosti o svojem življenju. Knjiga pa bo nosila pomenljivi naslov Iskanje svobode: Harry in Meghan, kako sta ustvarila moderno kraljevo družino.

»Knjiga je iskren in razorožujoč portret samozavestnega, vplivnega in napredno mislečega para, ki se ne boji prekiniti tradicije in je odločen, da ustvari novo pot, stran od središča pozornosti, ter si želi ustvariti humanitarno zapuščino, ki bo močno spremenila svet,« piše v opisu knjige, ki naj bi prikazala njuno resnično pot in bo ena od najbolj pričakovanih knjig leta.