LJUBEZEN PO DOMAČE

Ljubezen sta našla med karanteno

Eva Jandl
7. 5. 2020, 21.23
Posodobljeno: 7. 5. 2020, 22.04
Deli članek:

Kar dva kandidata, ki sta nastopila v šovu, Tomaž Bizjak in Rasema Begulić, ki sta neuspešno iskala ljubezen v šovu, sta se v zadnjih tednih usodno zaljubila.

Osebni arhiv
Tomaž Bizjak je razkril, da je našel ljubezen v blogerki Kayi Solo.

Mnogi gledalci se sprašujejo, kdaj bodo lahko gledali 4. sezono šova Ljubezen po domače, medtem pa sta se javila kar dva kandidata šova, ki sta v času karantene našla novo ljubezen. Prvi se je z veselo novico oglasil Tomaž Bizjak, ki smo ga v šovu gledali lani. Njegova izvoljenka je blogerka Kaya Solo, zaljubila sta menda že pred več kot pol leta, Kaya pa že živi na Tomaževem posestvu. To sta priznala v videu in povedala: »Dolgo sva skrivala in čakala, zdaj pa sva prepričana, da si zaslužite izvedeti.« Srečo v ljubezni je našla tudi Rasema Begulić, o kateri se je veliko pisalo, saj je imela daljšo zvezo s 25 let mlajšim moškim, s kateri je bila tudi po šovu. Ta jo je nato zapustil zaradi mlajše ženske, Rasema pa je bila neutolažljiva.

JOKALA SEM ENO LETO

Zdaj nam je vesela povedala, da je znova našla ljubezen, tokrat v sedem let mlajšem Goranu iz Beograda. Gre za zelo svežo ljubezen – v živo sta se spoznala šele pred nekaj dnevi. »Najprej sva se spoznala na družbenem omrežju, tam sva se pogovarjala. In 1. maja, ko so se sprostile občinske meje in smo spet lahko potovali, sem se odpeljala k njemu na Obalo, v Koper. Imela sva pravi zmenek na plaži, nato sva šla k meni in preživela skupaj nekaj dni.« Se je zaljubila v nekaj dneh? »Jaz nisem zaljubljena,« je dejala. »On je zaljubljen, vsem je že povedal za naju. Kaj naj rečem, jokala sem eno leto in si nisem mislila, da bom še kdaj našla ljubezen. On pravi, da ne more živeti brez mene. Bomo videli, kako bo, a točno takega moškega sem iskala,« je povedala Rasema in dodala: »Zdaj sicer ne bom mogla spet v ljubezenski šov, saj imam moškega, bi pa z veseljem šla v kakšnega drugega.«

DRUGA HČERKA ŽE JUNIJA

Kmalu pa bosta že drugega otroka povila Jaka Hafner in Ana Podobnik. Imata hčerko Tino, ki se je rodila julija lani, drugega otroka, tudi tokrat naj bi bila deklica, pa pričakujeta že junija. Veselita se, da se bosta hčerki zaradi majhne starostne razlike lahko igrali skupaj. Oba sta sicer sodelovala v šovu, a se je Ana potegovala za srce Jakovega brata Gašperja.