Igralka

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus orodje za izbris "boomerjev"

J.P.
7. 4. 2020, 08.45
Posodobljeno: 7. 4. 2020, 08.47
Deli članek:

Še ena v vrsti teorij zarote, v katere očitno verjame.

Profimedia
Roseanne Barr

Je ena tistih, ki s svojim imenom dajejo težo teorijam zarote. Tako se je »podpisala« pod tisto, da so bili teroristični napadi 11. septembra 2001 na tleh Združenih držav Amerike izvedeni »od znotraj«; promovirala je tudi afero Pizzagate, ki je v pedofilsko mrežo umestila Hillary Clinton, njeno podporo pa uživajo tudi nasprotniki cepljenja. Skratka, Roseanne Barr je ena od bolj kontroverznih oseb zabavne industrije, ki svojih sledilcev še enkrat več ni pustila na cedilu.

Prepričana je namreč, da je novi koronavirus le prijem, kako se znebiti njene generacije, torej tako imenovanih boomerjev. »Boomerske gospe so vdove. Denar je šel njim, oni pa gredo po sledi denarja, a potrebujejo način, kako ga dobiti od ljudi,« je 67-letnica dejala v pogovoru z Normom MacDonaldom. Slednji ji pri tem ni oporekal. Razkrila je tudi, da dela na »popolni tožbi«, ki bo opravila z vsemi v Hollywoodu.

Barrova, sicer vneta podpornica trenutnega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je leta 2018 ostala brez svoje nanizanke, potem ko je temnopolto svetovalko prejšnjega ameriškega predsednika Baracka Obame Valerie Jarrett primerjala z opico.