Polepšali so mu dan

FOTO: Ekipa Denis Avdić Showa izpolnila željo zvestemu oboževalcu

N.N.
14. 2. 2020, 14.22
Posodobljeno: 14. 2. 2020, 14.25
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je presenetila enega izmed oboževalcev za njegov skorajšnji rojstni dan.

Radio 1
Blaž Pirman je nadarjen mlad fant, ki navdušuje v predstavi Kit na plaži v Lutkovnem gledališču.

Blaž Pirman je nadarjen mlad fant, ki navdušuje v predstavi Kit na plaži v Lutkovnem gledališču. Je eden izmed prvih z Downovim sindromom, ki je uspešno končal šolanje na BIC-u, izobraževalnem centru prihodnosti. Zgovoren mladenič jutri praznuje 21. rojstni dan in njegova velika želja je bila, da spozna ekipo Denis Avdić Showa. Danes se mu je tudi uresničila, saj je obiskal studio in spoznal Denisa Avdića, Jano Morelj, Anjo Ramšak in Miho Deželaka.

Prav prijetno so poklepetali in izmenjali par besed. Blaž je med drugim priznal tudi, da je zaljubljen v Jano. »Zato sem ga seveda poljubila na lice, saj je Blaž res simpatičen in prijazen,« je povedala Jana. Skorajšnji slavljenec nad dogajanjem ni mogel skriti navdušenja. Poleg njih pa je spoznal tudi voditelja Roberta Roškarja, ki na Instagramu navdušuje z Dilemami in pevko Niko Zorjan, ki se je ravno mudila na radiu. »Vedno se rada slikam s svojimi oboževalci in jim polepšam dan,« pa je dejala Nika.