"Ima sprevržen um"

Karleuša nikoli bolj ostro. Označila ga je za sociopata in mu sporočila to

R.T.
13. 2. 2020, 17.00
Posodobljeno: 13. 2. 2020, 19.29
Deli članek:

Srbska pevka Jelena Karleuša se je odločila, da ne bo tiho.

Profimedia
Jelena Karleuša in sporog Duško Tošić.

Srbska pevka Jelena Karleuša (41) in nogometni igralec Ognjen Vranješ (30) naj bi imela afero. Tako vsaj trdi bošnjaški športnik. Včeraj je v prvem intervjuju za srbski portal Kurir spregovoril o odnosu z zvezdnico.

Povedal je, da do Jelene ni gojil globljih čustev in izpostavil, da je "znala sladko lagati", on pa naj bi ji vse verjel. Povedal je, da mu je žal, da jo je spoznal ter da občuduje Jeleninega soproga, sicer tudi nogometnega igralca, Duška Tošića, ker je "uspel vsa ta leta zdržati s to žensko". 

Pevka se je odločila, da ne bo tiho, danes se je oglasila na družbenem omrežju Instagram. Vranješu je sporočila naslednje (zapis objavljamo v celoti): 

"Ko po več kot enem letu nekdo še vedno govori o vas, si izmisli intimni odnos, napada vašo družino in vas, je jasno, da gre za sprevržen um in vesela sem, da lahko sedaj to vsi vidijo. V normalni državi so javne osebnosti zaščitene od takšnih sociopatov, medtem ko v Srbiji lahko vsak pride do publicitete na tako sramoten način. Temu nesrečnežu oproščam zlobo, ker me je mama naučila, da je odpuščanje največja zmaga dobrega človeka. Rekla mi je: 'Slej ali prej, se vsak sreča s svojo zlobo'. Naj tako tudi bo".

Profimedia
Ogenjen Vranješ