Iskreno o Karleuši

"Znala je lagati, jaz pa sem ji vse verjel. Žal mi je, da sem jo spoznal"

R.T.
12. 2. 2020, 09.23
Posodobljeno: 12. 2. 2020, 11.20
Deli članek:

Srbska pevka Jelena Karleuša trdi, da soproga ni prevarala, nogometni igralec, s katerim naj bi imela afero, pa vztraja pri svojem.

Instagram
Jelena Karleuša s soprogom Duškom Tošićem.

Spomnimo: 

Na začetku preteklega leta so v javnost pricurljala sporočila in eksplicitne fotografije, ki naj bi jih srbska pevka Jelena Karleuša poslala nogometnemu igralcu Ognjenu Vranješu (30), ta pa je fotografije naprej posredoval medijem. Primer je končal na sodišču, Vranješ pa je tožbo preklical.  

Tokrat pa je v prvem intervjuju za srbski portal Kurir spregovoril o odnosu z zvezdnico.

Na vprašanje, kaj se je pravzaprav sploh dogajalo med njima, je Vranješ odgovoril: "Od ljubezni do sovraštva je tanka meja. Ker te meje več ni, je vse jasno". Dodal je, da občuduje Jeleninega soproga, sicer tudi nogometnega igralca, Duška Tošića, ker je "uspel vsa ta leta zdržati s to žensko. Veliki poklon".

Do Jelene ni gojil globljih čustev

Ko so ga vprašali, kaj mu je bilo pri pevki najbolj všeč, da se je z njo spustil v intimni odnos, pa je odvrnil: "Kako pripravi pasulj z rebrci. Šalo na stran. Znala je sladko lagati, jaz pa sem ji verjel". Izpostavil je, da mu je žal, da je takšno osebo sploh poznal: "Ure ne moremo zavrteti nazaj, lahko pa posamezne osebe izbrišemo iz svojih življenj". 

Zagotovil je, da do Jelene ni gojil globljih čustev, spregovoril pa je zakaj je tožbo preklical. "Videli ste, da ne spoštuje sodišča, jaz pa nimam časa, da bi se to vleklo še pet let. Ona je svoje življenje posvetila tožbam in sodiščem".

Karleuša sicer še vedno trdi, da Vranješa ne pozna ter da je bošnjaški športnik želel preko njenega imena zgolj priti do reklame. "Tudi jaz je ne poznam, če ji je tako lažje. Zapustil sem tudi reprezentanco zaradi nje, ona pa govori o reklami". 

Profimedia
Ognjen Vranješ trdi, da do Jelene ni gojil globljih čustev.