Zabava

VIDEO: Spravile so se na Severino

R.T.
25. 1. 2020, 12.43
Posodobljeno: 25. 1. 2020, 12.49
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina je na družbeno omrežje Instagram objavila posnetek, s katerim je nasmejala številne sledilce in sledilke.

Profimedia
Severina z družino in prijatelji.

Severina se z družino mudi na počitnicah v Grčiji. Potem ko je včeraj objavila fotografijo, na kateri je pozirala skupaj z soprogom Igorjem Kojićem, tastom Draganom in taščo Oljo ter dvema prijateljicama, pa je tokrat oboževalkam in oboževalcem nasmešek na obraz narisala s prav posebnim videoposnetkom. 

Hrvaška zvezdnica je tokrat želela, da jo v objektiv ujamejo skupaj s skupino gosk, glasne živali pa nad pevko niso bile ravno navdušene. Zapodile so se proti njej, Severini pa ni ostalo drugega kot, da se umakne. "Genialno," je zapisala ena od sledilk, medtem ko je druga izpostavila "Očitno le ni dekle z vasi". Spet drugi so bili veseli, da se pevka, ki je izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom, spet smeji.

Severina je sicer pred dnevi na instagramu sodnici, ki ji je odvzela skrbništvo in nekdanjemu partnerju, sicer očetu njenega sina, namenila ostre besede ter poudarila, da ji ne bosta izbrisala nasmeška z obraza.