Urška Čepin

FOTO: Vrnitev razvpite estradnice! "Sin je že dovolj velik, da lahko spet pojem"

Eva Jandl
11. 1. 2020, 07.40
Posodobljeno: 11. 1. 2020, 10.07
Deli članek:

Nekoč razvpita pevka Urška Čepin je po več letih izdala novo pesem in odgovorila, zakaj se je vrnila na glasbeno sceno in kaj pomeni naslov pesmi Heroina.

Osebni arhiv
Po več letih je Urška ponovno začela objavljati bolj razgaljene fotografije.

Pred leti je Urška Čepin vzbujala pozornost s svojimi pesmimi in škandali, nato pa je izginila z medijskega prizorišča. Zdaj se je pompozno vrnila na glasbeno sceno, zato smo jo poklicali in vprašali, zakaj se je vrnila. Prijazna in dobro razložena nam je povedala: »Dobro vprašanje. Pravzaprav se nikoli nisem popolnoma oddaljila. Sem ljubiteljica glasbe, rada pojem, nastopam, vendar pride čas, ko se moraš v življenju posvetiti tudi drugačnemu načinu življenja. Preživeti čas ob odraščanju svojega otroka je na ena najlepših stvari. Zdaj lahko s svojim sinom že lažje organizirava skupen čas in se lahko bolj posvetim svoji glasbeni karieri.« Skupaj s Steffanijem, ki se ga spomnimo iz skupine Game Over, je namreč konec decembra posnela novo pesem z naslovom Heroina. »Pomen besede je herojinja, pesem pa sem odpela skupaj z Steffanijem. Spot je bil posnet in izdan v produkcijski hiši v Beogradu. S Steffanijem se poznava že nekaj let in imava oba že izkušnje na glasbenem področju. Idejo za skupno sodelovanje sva dobila med dopustom v Egiptu, kjer sva se naključno srečala.«

Osebni arhiv
S Steffaniem sta posnela pesem z naslovom Heroina, in sicer v Beogradu.

Naskok na vrh

Ker mediji pišejo, da Urška in Steffanio ne bosta nastopala v Sloveniji, ampak le v Srbiji, nas je zanimalo, ali je to res in zakaj. »Spot za pesem Heroina se predvaja na kanalu YouTube IDJTunes in je pritegnil že ogromno ljubiteljev te zvrsti glasbe,« je zadovoljna Urška. »Nastope načrtujeva predvsem v Srbiji iz razloga, ker imajo večje število klubov, kjer se posluša ta zvrst glasbe. Vsekakor ne bova odklonila nobenega korektnega vabila slovenskih klubov.« Ima v načrtih še kakšno pesem? »Heroina je prva pesem in vsekakor ne zadnja. Pripravljene so že nove pesmi, narejeni scenariji za videospote, ki bodo samo stopnjevali naskok na sam vrh glasbene scene. Veliko je še idej, ki bodo v kratkem realizirane,« je povedala Urška.

Osebni arhiv
Urška ima sina Vala, ki pa je zdaj že tako velik, da se lahko ona ponovno ukvarja z glasbo.

Osebni arhiv
Njuno sodelovanje je plod naključnega srečanja v Egiptu.