Ritem mladosti

VIDEO: Neisha in BFM ogreta za najbolj zmešan žur

N.N.
11. 12. 2019, 10.26
Posodobljeno: 11. 12. 2019, 10.32
Deli članek:

Glasbena velikana, skupina Big foot mama in pevka Neisha, sta prvič v živo predstavila svoj mash up, ki ga bosta zaigrala na prihajajočem Ritmu mladosti v Stožicah.

Hitradio Antena
Grega Skočir

Obiskali so Hitradio Antena, kjer so se družili z voditelji Anteninega zajtrka, Jeanom Frbežarjem, Maticem Hercegom in Jerico Zupan. Nato pa so poslušalce razveselili še z nastopom in zapeli pesem Neki sladkega.

Hitradio Antena
Neisha

»Kot dolgoletnega oboževalca Big foot mame me vedno zanimajo njihovi novi komadi, stari komadi v novih preoblekah, mash-upi. Vedno je fajn slišati kakšne njihove nenavadne kombinacije. Sicer kombinacija z Neisho ni nenavadna, ker to ni njihovo prvo sodelovanje, gre pa lepo v ušesa. Zanima me tudi, kaj bodo naredili z ostalimi sodelujočimi. Predvsem kombinacija Big foot mame in Klemna Klemna,« je navdušeno povedal Jean. Nad nastopom je bil navdušen tudi vajenec Matic Herceg. »Sem pozitivno presenečen, to je zelo zanimiva kombinacija, zame nekaj novega. Dva različna žanra, ki sta se združla in naredila nekej odbitga. Veselim se petka in še več mixov Neishe in BFM. Letošnji Ritem mladosti bo sigurno spektakualren in predsvem drugačen. Prepričan sem, da se nam obeta nora noč!«

Hitradio Antena
Daniel Gregorič

»Sami hudi glasbeniki, kako pa bi lahko bilo, kot fantastično, še to je premila beseda. Uživala sem in vem, da bo v petek cel raztur,« je navdušeno dejala Jerica.

Osem slovenskih glasbenikov že odšteva dneve do spektakla Ritem mladosti, ki bo 13.12. v Stožicah. Poleg Big Foot Mame in Neishe bodo nastopili še Pero Lovšin, Klemen Klemen, Perpetuum Jazzile, Tabu, Modrijani in Valentino Kanzyani.