Mojca in Ajda

Znova bosta ustvarili nepozabne spomine

N.N.
2. 12. 2019, 12.42
Posodobljeno: 2. 12. 2019, 12.48
Deli članek:

Voditeljici na Radiu Aktual, Ajda Mlakar in Mojca Gornik, že komaj čakata 6. december, ko se bo zgodil glasbeni spektakel v Stožicah, Aktualov 12. rojstni dan. Med drugim urejata še zadnje podrobnosti glede videza, sploh Ajda, ki bo dogodek tudi povezovala.

Radio Aktual
Ajda Mlakar in Mojca Gornik

»S Klemnom Bunderlo s katerim vodiva dogodek, sva si izbrala »styling« za dan d. Hvala trgovini EnainEdina, lepše obleke si ne bi mogla želeti. Naj povem še eno zabavno dejstvo. Mnogi bi verjetno pomislili, da je izbiranje in pomerjanje večernih toalet zamudno in dolgotrajno. Midva sva v slabe pol ure izbrala obleki za oba. Če bova tako usklajena tudi na odru, mislim, da se nam obeta zares super večer je navdušeno povedala Ajda Mlakar.

»Jaz posebnih priprave, kar se obleke, frizure in ličenja tiče, nimam. Pomembno mi je, da se bom na koncertu dobro počutila, na kar pa vpliva dobra družba in super energija, ki je med Aktualovci nikoli ne manjka. Lahko bom oblečena v svečano obleko ali pa v kavbojke,« je v smehu povedala Mojca Gornik, ki se dobro spomni kako je prvič doživela Aktualov rojstni dan v Stožicah. »Bilo je neverjetno. Ko mogočnost v prečudoviti energiji, v povezavi s prekrasno glasbo doživiš v objemu največje radijske družine, si želiš, da se nikoli ne konča. Od tistega prvega koncerta dalje nisem izpustila niti enega,« je dejala Mojca. Obe radijki pa v en glas zatrjujeta, da je najboljša zabava tista, kjer so ob tebi dobri prijatelji.