Nekdanja mis Slovenije

FOTO: Sanja Grohar z družino ob obletnici svoje zaroke uživa na razkošnih počitnicah

N.S.
9. 11. 2019, 07.55
Deli članek:

Nekdanja najlepša Slovenka, pevka in modna blogerka Sanja Grohar, poročena Kovič, je z družino odpotovala na rajske plaže priljubljenega mehiškega letovišča Tulum. Za mamico skoraj eno leto starega sinčka pa ima to potovanje prav poseben in velik pomen.

Instagram
Družinica te dni dopustuje na sanjskem oddihu v Mehiki.

Lepotica Sanja Grohar Kovič (35), ki že nekaj let živi in dela v britanski prestolnici, te dni uživa na zasluženem oddihu v priljubljenem luksuznem letovišču v Mehiki.

Instagram
Sanja se spominja tudi trenutka pred natanko tremi leti, ko jo je Matej v Mehiki zaprosil za roko.

Sanja se je 7. januarja letos z možem Matejem razveselila sina Nicolaija, mlada starša pa sta se pred dnevi opogumila in odločila, da bosta s sinkom odšla na daljše potovanje v Mehiko. Sanja je bila presrečna, ker je bil njen prvorojenec zelo priden med več ur trajajočim letom čez lužo, o čemer je redno obveščala svoje sledilce na družbenih omrežjih, saj je to zanjo prvo daljše potovanje, odkar je mamica. Za nekdanjo mis ima sicer to potovanje prav poseben pomen, saj je z možem Matejem pred dnevi praznovala obletnico zaroke. »Pred natanko tremi leti me je Matej zaprosil za roko v Mehiki in zdaj sva nastanjena v istem letovišču kot takrat. Zaroka se je sicer zgodila na drugi lokaciji, ki je bila imenovana za eno najbolj romantičnih plaž na svetu, in tja se bomo vrnili čez nekaj dni,« je povedala hvaležna in srečna Sanja, ki je tako lahko podoživela spomine na tisti dan, ko je privolila v poroko. Potovanje je še toliko bolj posebno in čustveno, ker je z njima sin Nicolai, plod njune ljubezni.

Instagram
Zakonca Grohar-Kovič sta za dopust izbrala letovišče, ki je na prvi pogled pravi raj na zemlji.

ŠE NAPREJ USPEŠNA

Novopečena mamica se je po porodu zelo hitro vrnila v virtualni svet oziroma si sploh ni vzela premora. Oboževalce namreč redno obvešča o vsem, kar se ji dogaja v zasebnem življenju, še posebej če ji to prinaša veliko denarja, saj jo imajo sponzorji in podjetja zelo radi; odkar je mamica, pa je svoj posel razširila še na otroške stvari. Ni kaj, podjetna je bila vedno, a kot pravi sama, bosta zanjo vedno na prvem mestu otrok in družina.