Napeto

Karleuša napadla Vranješa, on jo je označil za …

R.T.
28. 10. 2019, 15.08
Posodobljeno: 28. 10. 2019, 15.08
Deli članek:

Sodna bitka se nadaljuje.

Profimedia
Jelena Karleuša in Duško Tošić

Srbska pevka Jelena Karleuša (41) je na družabnih omrežjih zagrozila vsem, ki bodo še naprej omenjali njeno domnevno afero z nekdanjim članom nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine Ognjenom Vranješem (30). "Nikoli v svojem življenju nisem bila v zvezi z likom po imenu Ognjen Vranješ. Tožila sem in bom tožila vsakogar, ki v medijih objavi takšno laž," je zapisala in dodala, da je bilo dovolj napadov na njeno družino.

Tudi Vranješu, ki brani barve atenskega nogometnega kluba AEK, ni ravno lahko. Navijači Olympiakosa so namreč razvili transparent, na katerem sta bili fotografiji njega in Karleuše ter zapis: "Ognjen Vranješ – ubij se!" Na odgovor jim ni bilo treba dolgo čakati. "Vi lahko le masturbirate na takšno k****," je zapisal na instagramu.

V zadnjem času se protagonista videvata le na sodišču, a domnevna afera, kot kaže, ni naredila konec njeni zvezi s srbskim nogometašem Duškom Tošićem (34), s katerim ima dve hčerki. Pevka je pred kratkim priznala, da je prepričana, da so bili zadnji dnevi njene matere Divne zaradi medijev stresni. Takrat se je namreč začelo pisati o domnevni aferi.