Zabava

VIDEO: Zakaj se je Antenin voditelj zvijal od bolečin?

R.T.
28. 10. 2019, 11.27
Posodobljeno: 28. 10. 2019, 11.33
Deli članek:

Voditelja Anteninega zajtrka na Hitradio Antena, Jerica Zupan in Jean Frbežar, sta znova poskrbela, da vajencu Maticu Hercegu ni dolgčas. Zabavna trojica, ki zbuja poslušalce vsak delovnik med šesto in deseto uro zjutraj, je uživala med snemanjem prav posebnega izziva.

Hitradio Antena
Jerica Zupan in Matic Herceg simulirata porodne popadke.

Matica, ki je v sklopu akcije petkovi nori izzivi Fisherman's friends med drugim izkusil že depilacijo, nenavadno hrano, ščurka na glavi in britje glave, so čakali še popadki. Jerica mu je na trebuh prilepila posebne elektrode, ki so nato z elektro stimulacijo krčile mišice, občutek pa naj bi se približal porodnim popadkom.

Hitradio Antena
Jerica Zupan in Matic Herceg simulirata porodne popadke.

»Upal sem, da bo Jerica prijazna do mene, ampak sem vedel, da ne bo šlo tako lahko. Ko sem dobil elektrode, sem samo čakal, da se začne. In ko se je začelo, je bila bolečina res ogromna, ni mi bilo kul. Jerica je nato še stopnjevala jakost, vsak naslednji popadek je bil močnejši,« je povedal Matic, ki ima po tem dogodku veliko spoštovanje do žensk. »Občudujem vsako žensko, ki da to čez. Čeprav so bili moji popadki blaga oblika, veliko blažja kot porod predvidevam. Ne morem in ne znam si predstavljati kakšne bolečine doživljajo ženske,« je dejal radijec.

Hitradio Antena
Maticu "ni bilo kul".

Kako pa je sam doživljal to bolečino, pa si poglejte v videoposnetku.