Zabava

VIDEO: Zakaj ima Gojc v stranišču Avdićevo sliko

R.T.
18. 10. 2019, 16.50
Posodobljeno: 18. 10. 2019, 19.24
Deli članek:

V najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show, na Radiu 1, je prišel veliki umetnik, igralec in režiser Gojmir Lešnjak Gojc. Med drugim je razkril, zakaj ima v stranišču sliko voditelja Denisa Avdića.

Radio 1
Na obisku je bil Gojc.

Gojmirja v petek zvečer v Šentjakobskem gledališču čaka premiera predstave Obisk stare gospe, katero tudi režira. Denis, ki je bil več kot navdušen nad igralčevimi številnimi nazivi, pa je razkril še eno podrobnost, za katero javnost še ni slišala.

»Marsikdo ne ve, da je Gojc tudi kuhar. K njemu ne moreš priti, razen, če te povabi. Gojc si me že nabil na »skret«? Če je Gojc zadovoljen z gosti, njihove slike obesi v stranišče. Ko greš kakat, si notri 40 minut, da pogledaš vse slike,« je v smehu poslušalcem razložil voditelj.

»Ja res je, midva sva se s soprogo odločila, da narediva album slik. Namesto v album sva se odločila slike prijateljev obestiti na stranišče. Ko se usedeš, lepo v miru gledaš te slike in obujaš spomine,« je povedal Gojc, ki ima v stranišču na voljo tudi časopise z rumenimi vsebinami.

Denis, Anja Ramšak in Jana Morelj so zato preverili koliko je Gojc seznanjen s tovrstnimi estradnimi naslovi. V videoposnetku preverite kako se je odrezal.