Nataša Gorenc

Osebna trenerka in samohranilka treh otrok: "V družini preživljamo bolezen, nismo šli na klasičen dopust"

A.C.
8. 9. 2019, 08.00
Deli članek:

Osebna trenerka iz šova o hujšanju Nataša Gorenc je ženska, ki drži svojo besedo in tisto, kar govori oziroma svetuje, tudi živi. Tako mamo samohranilko treh najstniških otrok ne boste skoraj nikoli videli posedati križem rok. Tudi poleti ni bilo nič drugače.

osebni arhiv
Letos niso šli za dlje časa na dopust, so si pa vzeli večkrat po par dni prostih.

Nataša Gorenc ne skriva, da je ves čas v pogonu, zato je tudi vse poletje delala. »Zdelo bi se mi nekako nelogično in nefer tudi do mojih vadečih, da bi poleti kar za dva meseca odpovedala treninge. Moja filozofija je pač ta, da se trenira konstantno skozi vse leto in poletje ni izjema. Prav tako je dopust zame kot za mamo samohranilko in samostojno podjetnico velik zalogaj, saj pride do izpada dohodka, ki si ga trenutno ne moremo privoščiti, saj vse aktivnosti otrok in življenjske potrebščine s tremi odraščajočimi veliko stanejo,« je povedala temnolasa Nataša.

osebni arhiv
Za svoje varovance je bila na voljo tudi poleti.

osebni arhiv
Njeni otroci so njeno največje bogastvo, četudi ji kot mami samohranilki ni vedno lahko.

Idealni dopust mora biti aktiven

To pa ni pomenilo, da si niso privoščili oddiha in časa, posvečenega drug drugemu. »Med počitnicami smo imeli z otroki več časa doma, saj ni bilo raznih voženj v šolo in na aktivnosti. Pa tudi najstarejši sin Domen je naredil vozniški izpit in je eden manj za prevažati. Poleti smo prosti čas izkoristili za druženje, hojo v hribe in krajše izlete. Poskrbeli smo, da smo se imeli lepo, ko smo bili skupaj. To pa je najbolj važno.«

osebni arhiv
Nataša Gorenc uspeva krmariti med poslom in družino.

Ostala je doma

Zaradi bolezni Nataša in njeni najbližji letos niso šli na klasične počitnice, vendar si je privoščila nekaj oddiha. »Zame je idealni dopust mešanica športanja in počitka. Vedno bolj mi ustreza samota, torej nekje v hribih, kjer se lahko odklopiš od vsakdanjega vrveža, ali pa ob kakšnem gorskem jezeru,« pove. S prvim šolskim dnem pa so jo že čakali novi izzivi, tako v telovadnici z vadečimi kot doma. Otroci so šli nazaj v šolo, njej pa strank, ki si želijo lepega in zdravega telesa, zlepa ne zmanjka.