Zabava

FOTO: Vse to je za 40. rojstni dan prejela znana radijska voditeljica

R.T.
5. 9. 2019, 07.58
Posodobljeno: 5. 9. 2019, 07.59
Deli članek:

Voditeljica na Radiu Aktual Mojca Gornik je pred kratkim praznovala svoj 40. rojstni dan. Za mariskatero žensko je ta številka skrb vzbujajoča in jo ne želijo razkriti, kaj šele praznovati. A to ne velja za simpatično radijko, ki je ponosna na svoja leta in bogate izkušnje.

Radio Aktual
Mojca Gornik je praznovala 40. rojstni dan.

»Glede na to, da se večina boji strašljivih okroglih številk, naj vsem povem, da se popolnoma nič ne spremeni. Še vedno sem ista, kot sem bila. Z lahkoto sem vstala s postelje, nobenega sivega lasu nisem dobila pa tudi gubice se niso pojavile čez noč,« je v smehu povedala Mojca, ki je najbolj srečna, da je ob sebi imela svoje najljubše ljudi.

»Praznovanje sem razdelila na dva dela. Prav na svoj rojstni dan sem se odločila, da sodelavce in prijatelje povabim na meni najboljše burgerje D'burgerje, ki jih preprosto obožujem. Ker so vsi zelo zaposleni, sem jim pripravila prijetno presenečenje in D'burgerje s t. i. 'Food truckom' pripeljala kar do njih, pred radijski studio. Všeč mi je, ko lahko (čeprav na svoj praznik) koga osrečim, to mi veliko pomeni. In pohvale so kar deževale,« je dejala Mojca, ki je popoldne preživela v družbi svojih otrok, partnerja, staršev in sestre z družino. »Zame je družinska vez najpomembnejša, zato je bilo tudi praznovanje meni najbolj dragoceno. V moji družini cenimo skupne trenutke in ohranjamo tradicijo druženj, kjer sta vedno prisotna dobra volja in obilica smeha,« je dejala voditeljica, ki je kasneje pripravila tudi veliko zabavo za svojo radijsko družino in prijatelje. »Ta je bila samo pika na i, ki je potrdila moje prepričanje, da imam v življenju resnično vse, za kar sem izredno hvaležna. Moja največja sreča je, da imam ob sebi ljudi, na katere se vedno lahko zanesem. Plesali in zabavali smo vse do štirih zjutraj,« se je zasmejala radijka.

Darila, ki jih je dobila so jo spravila do solz. »Moji bližnji me zares poznajo. Najmlajši sin Izak mi je podaril denarnico 'mojega nogometnega kluba' Liverpool, partner me bo peljal na čarobno križarjenje, radijska družina pa mi je uresničila dolgoletno željo - obisk Anfielda,« je navdušeno povedala voditeljica, ki je nazdravila tudi sama nase. »Vsako leto na dan in uro mojega rojstva, si nazdravim. Premislim o dogodkih, ki so se mi zgodili v enem letu, o ovirah, ki sem jih premagala, napakah iz katerih sem se veliko naučila in seveda o vseh lepih trenutkih,« je za konec povedala voditeljica.