CHARLIZE THERON

Igralko je na Hrvaškem navdušil okusen jastog z žara

N.S.
23. 8. 2019, 21.15
Deli članek:

Po poročanju hrvaških medijev je priljubljeni otok Hvar obiskala še ena velika ameriška zvezda, hollywoodska igralka Charlize Theron, ki je v začetku avgusta praznovala svoj 44. rojstni dan.

Instrgram
Z obiskom zvezdnice so se pohvalili kar gostinci sami, ki so nad igralko navdušeni.

Če ste se zadnje dva dni mudili na priljubljenem dalmatinskem otoku Hvar in se vam je morda v kakšnem trenutku zdelo, da pred vami stoji z oskarjem nagrajena igralka Charlize Theron, se niti malo niste zmotili. Hollywoodska igralka je namreč na dopustu na Hvaru, kamor je pripotovala s svojo triletno hčerko August. Kmalu po pristanku je očitno vsa lačna obiskala eno od prestižnih hvarskih restavracij in ta je na svojem uradnem instagram profilu objavila kratek videoposnetek, v katerem je s ponosom delila, da je bila Charlizezadovoljna s postrežbo ter je pohvalila tako osebje kot kulinarično ponudbo.

»Ko smo mislili, da smo se navadili na znane obraze, smo že imeli občutek, da nas več nihče, ki se prikaže, ne more presenetiti. Vendar smo se motili. Obisk ameriške igralke Charlize Theron nas je popolnoma navdušil,« so zapisali na spletni strani restavracije in povedali, da je lepa igralka prišla v družbi družine in prijateljev, jedla pa je jastoga na žaru in pila domače rdeče vino.  

Z oskarjem nagrajena igralka Charlize Theron se te dni mudi na Hvaru.