Buri žensko domišljijo

FOTO: Rozga že pozabljena, saj gol osvaja druge

N.S.
1. 8. 2019, 06.50
Posodobljeno: 1. 8. 2019, 06.50
Deli članek:

Stjepan Hauser, član priljubljenega dua 2Cellos, je poskrbel, da je kljub že tako vročemu poletju oboževalkam še bolj vroče. Na instagramu je namreč objavil video, kjer čelo igra kar popolnoma gol ...

Instagram
Takole gol je za vse dame zaigral na čelo.

Da je Stjepan Hauser, polovica svetovno znanega dua 2Cellos, pravi ženskar, ve že čisto vsak, saj tega nikoli ne skriva.

Hrvaški glasbenik namreč na vseh nastopih oko vrže na kakšno lepotico, s katero potem preživi noč, kdaj tudi z novinarkami, saj na tiskovnih konferencah pobira številke lepih novinark; všeč so mu predvsem plavolaske, s katerimi je potem v stiku, kadar mu je dolgčas. Njegovo obnašanje kot Casanova se je sicer malo prekinilo v času, ko je bil v vezi s hrvaško pevko Jeleno Rozgo, ki pa je očitno že popolnoma pozabljena.

Mediaspeed
Jelena in Stjepan sta bila par tri leta.

VE, KAKO PRITEGNITI POZORNOST

Hauser je pred kratkim poskrbel za dodatno poletno vročino, ko je objavil zelo vroč trenutek ali dva, in sicer niz videoposnetkov, na katerih vadi violončelo. »Zame ni poletnih počitnic, violončelo vadim kot norec.« Seveda ni nič nenavadnega, da glasbenik neutrudno vadi s svojim glasbilom, kar je padlo oboževalkam v oči, pa je dejstvo, da je bil Hauser na posnetkih gol – vsaj tako je videti. »Kar predstavljam si, kaj se skriva za violončelom! Definitivno si nekaj posebnega,« je bil le en od mnogih navdušenih komentarjev. Ena od oboževalk ga je celo vprašala naravnost, ali je popolnoma gol, kar pa Stjepan ni niti potrdil niti zanikal, ampak je le hudomušno dodal, da je to skrivnost. Seveda pa ni razgrel samo žensk, ampak se mu je oglasilo kar nekaj moških, ki v Hauserju vidijo sanjskega moškega, a za zdaj je njegova pozornost le na seksi dekletih. 

Instagram
Menda je trenutno zagret za lepo Lolo Astanovo.