Lažna prijava

Harry in Meghan ogorčena zanikata, da sta sta slaba soseda

N.S.
30. 7. 2019, 06.55
Deli članek:

Na dan so prišle govorice, ki so jih britanski mediji takoj pograbili, in sicer je nekdo podal lažno prijavo zakoncev Sussex, češ da sta slaba in zahtevna soseda.

Profimedia
Vojvoda in vojvodinja Susseška sta spet tarča zlobnih jezikov.

Princ Harry in Meghan Markle sta se malo pred rojstvom sina Archieja preselila v vilo Frogmore Cottage.

Zdaj so na dan prišle lažne obtožbe, kar je vznemirilo tudi slavna zakonca Sussex. Buckinghamska palača je zato minuli vikend podala uradno izjavo, potem ko so Harryja in Meghan prijavili oblastem, da sta sosedom poslala listo zahtev in pravil glede njunega domovanja v vili Frogmore Cottage, kar naj bi naredila zaradi svoje varnosti.

Profimedia
Frogmore Cottage, dom zakoncev Sussex.

»Vojvoda in vojvodinja Susseška nikoli nista poslala nobenih zahtev sosedom, nista niti vedela za to in nimata nič s temi lažnimi informacijami, ki blatijo njuno ime,« je povedal predstavnik za stike z javnostmi britanske kraljeve družine. Najbolj sta jezna predvsem zaradi informacije, da ne želita upoštevati načrtov glede urejanja njunega vrta in okolice, ampak naj bi si omislila svoj načrt, ki naj ne bi bil skladen z gradbenimi in okoljevarstvenimi dovoljenji. A kot kaže, nič od tega ni resnično, saj sta vse ostro zanikala in gre spet za lažno novico, da bi nekdo zaslužil z njunim imenom.