NENAPOVEDANO

Vojvodinja z Archiejem prišla na javni dogodek

N.S.
12. 7. 2019, 20.35
Deli članek:

Priljubljena vojvodinja Susseška Meghan Markle se je nenapovedano pojavila na tekmi pola, s seboj pa pripeljala tudi svojega sina Archieja.

Profimedia
Meghan je Archieja ves čas pestovala v naročju.

Oboževalci Meghan Markle so malce zmedeni, a hkrati presrečni, da je vojvodinja prišla na dogodek in zasijala kot zlata mama.

Zmedeni so zato, ker Meghan in Harry ves čas poudarjata, kako si želita zasebnost, nato pa svoja prepričanja ovržeta sama, kot sta storila pred dnevi, ko sta nenapovedano prišla na kraljevo tekmo pola King Power Royal, ki je bila posvečena dobrodelnosti. Očitno je bilo tekmovanje pomembno za kraljevo družino, saj sta v njem sodelovala tako princ William kot princ Harry. Med publiko pa sta imela nekaj zelo posebnih navijačev. Medtem ko so za Williama navijali Kate in njuni trije otroci, je imel tudi Harry prav posebno podporo: ogleda tekme sta se prav tako udeležila Meghan Markle in mali Archie

Profimedia
Kate se je večino časa ukvarjala z malim Louisom.

LEPA KOT VEDNO

Meghan je dobrodelni dogodek izbrala lahkotno obleko olivno zelene barve, pod katero se je podpisala oblikovalka Lisa Marie Fernandez, medtem ko je Kate blestela v rožnati obleki in espadrilah s polno peto. Po dolgem času so oboževalci lahko znova videli princa Louisa, manjkala pa seveda nista niti princesa Charlotte in princ George. A bolj kot kdorkoli drug je pritegnil pozornost mali Archie. »Bil je tako prisrčen, Meghan ga je crkljala v naročju in ga ves čas poljubljala, da sta bila prav srčkana za pogledati,« je povedal vir z dobrodelne tekme.