OPTIMIZEM IN IZGORELOST

Zlatko izdal knjigo in dobil še četrtega otroka

E.J.
23. 6. 2019, 16.51
Deli članek:

Znani raper Zlatko Čordić je postal ponosni oče tretje hčerke, izdal pa je tudi svojo biografijo, v kateri opisuje doživetje izgorelosti.

Osebni arhiv
Zlatko je priznal, da je v življenju prevečkrat prehiteval dogodke, a pri družini nikoli.

"Ni'ja Nur: Ni'ja pomeni rešena, Nur pa svetloba, ker sta s sestro Aino Nur najini svetli točki v življenju. Aina pomeni ogledalo. Sinu je ime Aylan Ali. Ime Ali je dobil po znanem boksarju Muhammadu Aliju, Aylan pomeni obsijan z mesečino in sin je rojen ravno malo po polnoči." 

Poet in raper Zlatko Čordić si oboževalce nabira z iskrenostjo in pozitivno energijo, ki jo širi prek svojih besedil, in vedno zagovarja optimistični pogled na svet. No, vendar pa ni bilo vedno tako, kot lahko beremo v knjigi, ki jo je Zlatko izdal ob pomoči pisatelja Jurija Hudolina. Naslovil jo je O smehu Zlatka Čordića in vanjo je raper izlil vse, kar je v zadnjih desetih letih doživel, tako da gre za biografijo. Princ Fužinc, kot si pravi tudi sam, je bil namreč vedno vesel in pozitiven človek. Nato pa je prišla izgorelost, ki jo je tudi zdravil, a ima še vedno slabe dneve. »Moje delo je resno, teme so močne in jih ne morem pojasniti na kratko,« je dejal Zlatko, ko smo ga spraševali o njegovi novi knjigi.

Skoraj hkrati z novo knjigo pa je Zlatko postal oče že četrtega otroka. Z ženo Rusko sta tako starša treh hčera in enega sina – sicer pa Zlatko nikoli ni vprašal za spol otroka pred rojstvom. »V življenju sem prevečkrat prehiteval dogodke, a pri družini nikoli,« nam je povedal. Zlatko svojim otrokom daje prav posebna imena: sedemletni najstarejši hčerki je ime Ni'ja Nur, petletni drugorojenki Aina Nur in dveletnemu sinu Aylan Ali.

Imena tretje hčerke še ni sporočil.