Tudi letos je tradicionalno srečanje Zvezde pod klobuki potekalo v restavraciji Evergreen ob Diners CUBO golf igrišču na Smledniku, kjer se trlo slovenskih zvezdnikov.

Za zabavo so poskrbeli Romana Krajnčan, skupina Victory, DJ Dady in radijec Denis Avdić, tako prav nikomur ni bilo dolgčas. Neutrudni ustvarjalci revije z urednico Simono Dakič Nemanič so sprejemali povabljene znane obraze z družinami, saj prijatelji in podporniki najbolj nakladne slovenske revije, Zvezde, za nič na svetu niso želeli zamuditi enkratne zabave, kjer je bilo poskrbljeno za vse, od hrane do pijače. Glasba, smeh in veselje so tako odmevali dolgo v večer, ko se je sonce že poslovilo in so vztrajali najbolj zagreti zvezdniški žurerji.

zvezde, piknik pod klobuki
M24
Jernej Tozon je z veseljem pokusil odlične koktajle Johnnie Walker.

Najlepši klobuki

Ker je sonce pošteno pripekalo, so pokrivala prišla zelo prav. A na zvezdniškem pikniku ta dobijo še en, popolnoma drugačen pomen. Bolj je klobuk odštekan in izviren, bolj zablestiš na pikniku Zvezd pod klobuki in seveda so se mnogi tudi letos za posebno priložnost res potrudili ter zasijali s svojimi pokrivali. Smlednik so preplavili klobuki in nekateri so ob tej priložnosti s svojo izbiro lepo presenetili, saj je bila na vabilu vendar jasna modna zapoved: klobuki so obvezni! Veseli smo, da smo to elegantno, gosposko, pa tudi praktično pokrivalo (le s čim je bolje skriti slabo pričesko?) priljubili Slovencem in Slovenkam. Tudi letos so se potrudili, da so na zabavo prišli z zanimivimi modeli pokrival.