Zabava

VIDEO: Pevec iz skupine Pravila igre v objemu postavne blondinke!

R.T.
7. 6. 2019, 12.47
Posodobljeno: 7. 6. 2019, 12.54
Deli članek:

Fantje iz skupine Pravila igre so posneli vroči spot za pesem 'Još ovu noć'

Osebni arhiv
Skupina Pravila igre z novim videospotom.

Poletje se hitro bliža, temperature se dvigajo, fantje iz skupine ‘Pravila igre‘ pa so poskrbeli za še bolj ‘vroče‘ vzdušje, saj so premierno objavili spot za novo pesem iz aktualnega albuma ‘Kako nam stvari stoje‘. Najnovejša uspešnica ‘Još ovu noć‘ bo z romantično tematiko zagotovo navdušila vse oboževalke, saj se bodo lahko poistovetile s samim besedilom pesmi. S privlačnimi kadri jim je v spotu, ki ga je režiral Dario Lepoglavec, uspelo odlično pričarati besedilo pesmi. Pod besedilo se je podpisala Sonja Buljan, avtor glasbe pa je Miro Buljan.

Režiser je glavnega pevca skupine Ivana Penezića postavil v objem lepe in postavne blondinke, zvezdnice Youtuba, Petre Dimić (@samopetraa). V spotu tako ne primanjkuje razburljivih ljubezenskih prizorov, ki se končajo v postelji. Kako se je Ivan znašel v ‘vročih‘ prizorih, pa boste izvedeli v videospotu.

Osebni arhiv
Skupina Pravila igre z novim videospotom.

Snemanje je potekalo v zelo zabavnem vzdušju, polnem smeha in pozitivne energije, po čemer so fantje iz priljubljene skupine Pravila igre tudi sicer zelo znani. Svojega dela se vedno lotevajo zelo neposredno in z veliko zabave, čemur so lahko priča tudi vsi njihovi sledilci na družbenih omrežjih.  Po zelo uspešni in do sedaj še ne videni 3D koncertni turneji, ki je potekala po kinih CineStar po celi Hrvaški, kjer je lahko številčna publika uživala v posebnem audio-vizualnem spektaklu, se fantje veselijo novih izzivov, ki so pred njimi, novih idej pa jim nikoli ne zmanjka.

Dolgo, vroče poletje bo za fante delovno, zaradi česar se ne pritožujejo, saj pravijo, da je za njih največja nagrada, da lahko zabavajo vse okrog sebe in jim skozi svoja besedila prenašajo čustva. S svojimi spektakularnimi nastopi nadaljujejo, 29.6. pa jih boste lahko spremljali v Hočah v Sloveniji.

Osebni arhiv
Skupina Pravila igre z novim videospotom.

Pred kratkim ste nas presenetili s prav posebnim koncertom za največje oboževalce v Koloseju. Kako vam je v spominu ostal ta koncert?

Ni skrivnost, da obožujemo Slovenijo in radi nastopamo pri vas. Ta koncert v Koloseju je bil dokaz, da imamo najboljše občinstvo na svetu, ki nas ima rada in verjame v nas. Vsekakor je bil to koncert, ki si ga bomo zapomnili.

Omenili ste, da imate zelo radi Slovenijo. Poslušalci in občinstvo so dobro sprejeli vašo glasbo. Ste imeli priložnost Slovenijo pobližje spoznati? Imate že morda svoje najljubše kotičke?

Vsako mesto, kjer smo do sedaj nastopali, je bilo lepo na svoj način. Je pa res, da pogosto nimamo dovolj časa, da bi si ga bolje pogledali. Imamo pa veliko željo, da raziščemo celo Slovenijo, saj je izredno raznolika. Obožujemo pa Pohorje, zaradi smučanja. To pa vsekakor.

29. junija vas čaka poseben koncert v Hočah. Nam lahko poveste kaj več o tem? Kakšen bo, komu bo namenjen?

Za vsaki koncert se pripravljamo kot da je na Wembleyu in zato je čisto vsak nastop za nas zelo pomemben in zgodba zase. Zato smo prepričani, da bo to vrhunski koncert, ki ga bo spremljala dobra mera zabave. Zagotavljamo vam, da vam resnično ne bo žal.

Kje vse v Sloveniji ste že nastopali?

Zaenkrat smo nastopali v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Ptuju, v Brežicah, Murski Soboti in Cerkvenjaku. Sedaj čakamo še na številne druge lokacije.

Če smo prav seznanjeni, se spogledujete tudi s tem, da boste posneli kakšno slovensko verzijo pesmi?

(smeh) Od kje vam ta informacija? Ja, to je res, želimo presenetiti naše oboževalce v Sloveniji in ih razveseliti s slovensko različico pesmi. Trenutno je v fazi ustvarjanja slovenska različica pesmi 'Kamen na duši', ki jo še težko pričakujemo.

Kateri nastop v Sloveniji vas je sicer najbolj zaznamoval ali na vas pustil največji vtis?

Vsekakor Aktualov dan žena in LIVE 3D koncert v Koloseju.

Kaj je bila najbolj zanimiva prošnja, ki ste jo dobili (in uresničili) s strani oboževalcev?

Vsekakor zaroka, ki se je zgodila na našem koncertu. Cel potek zaroke smo posneli, posnetek pa si lahko ogledate na Youtubu.

Kam se najraje zatečete po novo mero energije?

Najraje si novo energijo naberemo pri športnih aktivnosti. Obožujemo ribolov, smučanje in dobro zabavo.

Kaj vas najbolj sprošča?

Narava, mir, dobra družba in glasba.

Katera pesem se trenutno največkrat predvaja v vašem avtu, ko se vozite na koncerte?

Vsekakor nekaj od Bon Jovija ali od Queenov.

Kdaj ste nazadnje kakšno stvar naredili prvič?

Pred kratkim smo naredili 'teambilding' in smo naredili suši. Vsi namreč naravno obožujemo Azijsko hrano.

Koga ste nazadnje pustili brez besed?

Dve sestre iz Slovenije, Aljo in Zalo. Praznovali sta 18. rojstni dan, mi pa smo jima poslali posebno video čestitko.

Kateri so vaši najboljši glasbeni prijatelji?

Na Hrvaškem sta to vsekakor Domenica in Mia Dimšić. Od slovenskih izvajalcev pa se super razumemo z Nino Pušlar. Izjemno cenimo njeno delo.

Ali imate neuresničeno željo, kje bi radi še nastopali v Sloveniji?

Seveda je največja želja koncert v Stožicah. Želimo pa si tudi imeti koncert v prekrasnem ambientu ljubljanskih Križank.

Imate morda v načrtu kakšne poletne krajše počitnice?

Pred nami je delovno poletje, ki se ga izjemni veselimo. Vsekakor bomo vmes našli kakšen dan za oddih. Treba je napolniti baterije za jesen in zimo.