"LJUDJE NAJ OCENIJO, ALI SEM BUMBAR ALI NE"

Žrebec iz Ljubezni po domače o napetem srečanju

E.J.
6. 6. 2019, 20.15
Deli članek:

Gašper Hafner, zvezda podeželskega ljubezenskega šova, o srečanju s prijateljico in sestro kandidatke Patricije. Se je vanjo res zaljubil?

POP TV
Gašper je med srečanjem s Patricijino prijateljico in sestro ves čas objemal in poljubljal svojo kandidatko.

Gašper Hafner velja za najpostavnejšega kandidata te sezone šova Ljubezen po domače. Še preden je na romantično potovanje in bivanje v hotelu odšel s snubko Patricijo, pa je moral prestati prav poseben test – preživeti nekaj časa v družbi Patricijine sestre Karin in prijateljice Špele. Patricija je bila v skrbeh, saj je njena sestra menda precej stroga glede moških, medtem ko Gašper pravi, da ga ni prav nič stiskalo pred srečanjem.

»Če sem bumbar, sem bumbar. Ljudje naj sami ocenijo, kaj si bodo mislili o meni. Nikoli se ne delam, da sem kaj drugačen, kot sem, le zato, da bi na nekoga naredil dober vtis. Tudi sam vsakega sprejmem kot človeka in ga poskusim razumeti,« pravi Gašper, ki smo ga ujeli med delom na kmetiji. »Punci sta bili v redu, sicer pa je bilo tri četrtine vsega, kar smo se pogovarjali, predvsem hecanje in zbadanje. Sem se pa v njuni družbi dobro počutil in zdi se mi, da sta se tudi onidve. Malo sta me napadali z vprašanji, a to mi je bilo všeč, ker pomeni, da jima ni vseeno za Patricijo, da sta njeni dobri prijateljici.«

POP TV
Patricija Lovenjak ima 20 let in je iz Slovenj Gradca, všeč pa so ji energični in nasmejani moški. Ji bo uspelo očarati tudi Gašperja?

Želi spontanost

Gašper je moral Špeli obljubiti, da bo pazil na Patricijo, Karin pa je zanimalo, kakšne namene ima z njeno sestro. Njima se je zdelo, da se je Gašper malce zaljubil v Patricijo, saj jo je objemal in poljubljal. Ko smo ga povprašali, kaj čuti do Patricije, je odgovoril: »No, ne vem natančno, kaj naj rečem.« Dodal je: »Sem starejši od nje in zdi se mi, da imava druge želje in cilje v življenju.« Šov so namreč snemali že jeseni in vse dogajanje je že malce oddaljeno. »Vsekakor je fejst punca, vendar želim, da se spontano razvije, če se kaj bo.«

POP TV
Gašper je med srečanjem s Patricijino prijateljico in sestro ves čas objemal in poljubljal svojo kandidatko.