Lahko bi celo rekli »saj ni res, pa je«! Princa Harryja nekateri zlobni jeziki obsojajo, da je v ključnih trenutkih zapustil sina. Da, prav ste prebrali – zapustil sina.

Vojvoda Susseški je od prvega dne zaljubljen v svojega sina Archieja Harrisona, kar povedo tudi viri na britanskem dvoru, ki ga opisujejo kot zelo predanega očeta, ki je ob svojem sinu, kot bi bil v nebesih. Prav zato se mnogi čudijo, da so se zlobni jeziki spravili na princa Harryja. Razlog je namreč precej banalen. Harry je po uradni dolžnosti moral za dva dni odpotovati na uradni obisk v Italijo, kar je razburilo nekatere anonimne in zafrustrirane zlobne jezike, ki mu očitajo, da je zapustil sina v ključnih trenutkih. »Kako je lahko Harry kar šel na pot in zapustil sina Archieja? Takšno dejanje lahko stori le slab starš,« se je glasil eden od očitkov, kar mnogi vidijo kot zelo bizarno provokacijo, saj vsi vedo, kako predan oče je priljubljeni princ.

princ harry konj
Profimedia
V Italiji se je mudil zaradi tekme pola, ki jo je igral po uradni dolžnosti.

Prijatelj ga je branil

Harry se na očitke sicer ni odzval in se verjetno tudi ne bo, se je pa zato oglasil njegov dober prijatelj iz Italije, Nacho Figueras, ki je branil svojega prijatelja. »Sam sem tudi oče štirih otrok in včasih pač službena dolžnost kliče. Kaj vse ljudem ne pride na pamet! Sicer pa naj povem, da je bil Harry »uradno« zdoma natančno 24 ur, in mislim, da otroku in Meghan ni nič manjkalo v tem času. Harry je prečudovit oče, zato so vsakršni očitki, da temu ni tako, preprosta neumnost, in še kakšno slabo besedo bi lahko rekel na to. Neprivoščljivci naj se raje ukvarjajo s svojimi težavami, saj gre Harryju precej dobro in ima stvari v življenju urejene,« je javno zlobne očitke obsodil Harryjev prijatelj.

harry nacho
Profimedia
Harryja je javno branil njegov dobri prijatelj Nacho Figueras, ki je princa gostil v Rimu.