UGANKA

Reševalna vozila na domu Meghan Markle

N.S.
29. 4. 2019, 20.45
Deli članek:

Po poročanju tujih medijev so očividci v okolici doma princa Harryja in Meghan Markle opazili reševalna vozila in helikopterje. Mnogi so prepričani, da je novi član kraljeve družine že prijokal na svet!

Profimedia
Harry in Meghan sta trenutno najbolj vroča roba na Otroku.

Visoko noseča vojvodinja Susseška Meghan Markle se je pred tedni umaknila iz javnosti, saj naj bi vsak čas rodila.

Profimedia
Meghanina mama je menda že vsa nestrpna glede rojstva otroka.

Odkar sta Meghan in Harry svetu sporočila, da bo rojstvo njunega prvega otroka potekalo stran od oči javnosti, mediji še toliko bolj pazijo na vse, kar se dogaja v bližini njunega doma, in prežijo na vsak njun korak. Zadnje dni se je govorilo, da je pri Meghan Markle in princu Harryju že vse pripravljeno na prihod novega člana družine, med drugim je iz Združenih držav v London že prispela Meghanina mama Doria Ragland, ki bo vojvodinji nudila oporo med porodom, po rojstvu kraljevega otroka pa bo še nekaj časa ostala v Veliki Britaniji. A je minuli vikend v Angliji zavladala panika, saj je v vseh medijih zakrožila vest, da so pred njunim domom v Frogmore Cottageu očividci opazili reševalna vozila, okolico pa naj bi nekajkrat preletel helikopter.

Čeprav še ni znano, ali bo Meghan rodila doma ali v bližnji bolnišnici, je, kot kaže, že vse pripravljeno na prihod novega člana kraljeve družine. Zdaj je vprašanje le, ali je šlo za lažne popadke ali pa je Meghan že rodila. Chris Ship, poznavalec kraljeve družine, je v televizijskem intervjuju izrazil svoje mnenje o Meghaninem porodu: »Dejstvo je, da je otrok že na poti! Rok poroda je praktično 'danes' – zgodi se lahko kadarkoli v tem času.« Obenem je izrazil prepričanje, da bo kraljeva družina ob rojstvu otroka podala uradno izjavo za javnost, ki že nestrpno pričakuje veselo novico.