KONCERT

Spektakel skupine Pravila igre, ki polni dvorane v Sloveniji

N.S.
17. 4. 2019, 12.36
Posodobljeno: 17. 4. 2019, 12.39
Deli članek:

Priljubljena hrvaška skupina Pravila igre, ki s svojim edinstvenim koncertnim spektaklom Pravila igre LIVE 3D SHOW navdušuje in polni kinodvorane po Hrvaški, je slednjega premierno predstavila tudi Slovencem.

Mare Vavpotič / M24
Fantje iz skupine Pravila igre so obnoreli Slovenijo!

Navdušili so tudi na Aktualovem dnevu žena 2019, saj je do zadnjega kotička polna dvorana Stožice v en glas prepevala njihove največje uspešnice. Nič drugače ni bilo tokrat, saj so simpatični fantje v Sloveniji prvič uprizorili intimni avdiovizualni koncertni spektakel, kot ga Slovenci še nismo izkusili. Na platnu kinodvorane so gledalci spremljali ganljivo ljubezensko zgodbo, v kateri sta imela glavno vlogo Ivan Penezić in njegova nesojena ljubezen. Da bi bila filmska izkušnja popolna, so fantje vmes ob pravih trenutkih v živo zapeli svoje največje uspešnice in stopnjevali navdušenje občinstva, ki je že komaj čakalo na epilog zapletene ljubezenske zgodbe, ki so jo spremljali na platnu. Kot vsaka pravljica je tudi ta imela srečen konec, obiskovalci pa so ga sprejeli z glasnim odobravanjem in navdušenjem, saj se je Ivanu na odru pridružila prav ona – njegova nesojena ljubezen iz filma.

Mare Vavpotič / M24
Oboževalke so norele za priljubljenimi glasbeniki.

Solze sreče in ganljiva srečanja

Slovenci smo fante sprejeli odprtih rok, sedišča v dvorani pa so bila večino koncerta pravzaprav prazna. Na Ivanovo povabilo so namreč stali pred odrom, skupaj so prepevali, se jokali in objemali, saj je Ivan med koncertom celo sestopil z odra in odhitel v objem njihovih največjih oboževalk. Po koncertu so tisti obiskovalci, ki so kupili VIP-vstopnico, imeli celo možnost, da se s fanti srečajo, objamejo, spregovorijo nekaj besed, fotografirajo in celo prejmejo njihov album. Občutki, ki so jih simpatični Hrvatje strnili ob koncu dogodka, so bili neverjetni – komaj čakajo, da se znova vrnejo v Slovenijo … tako ali drugače. Več utrinkov iz koncerta si poglejte v spodnji foto galeriji.