Nagrade

Dodeljena priznanja PRO PR Awards

P.R.
17. 4. 2019, 12.41
Posodobljeno: 17. 4. 2019, 12.45
Deli članek:

Svečana podelitev priznanj laureatom potekala 12. aprila 2019, v sklopu 17. PRO PR konference v hotelu Katarina v Selcu.

ATV
Podelitev priznanj PRO PR.

Vsi dobitniki priznanj so za svoje delo nagrajeni z unikatnimi kipi, katere so za taj dogodek izdelali študentje Akademije uporabnih umetnosti iz Reke.

PRO PR Vision City je namenjen mestu države organizatorke PRO PR konference, kateri je zahvaljujoč kontinuirani komunikaciji ustvaril pozitivno publiciteto na regionalnih in mednarodnih ravneh. Glede na to,  da je država organizatorka 17. PRO PR konference Hrvaška, je priznanje v tej kategoriji pripadlo mestu Mali Lošinj. Pomembnost vloge odnosov z javnostmi je že zgodaj  prepoznala tudi Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, katera  je za uspešno implementacijo komunikacijskih procesov v delu te hrvaške družbe nagrajena s priznanjem PRO PR Vision Manager.

ATV
Podelitev priznanj PRO PR.

V kategoriji PRO PR Awards je bilo letos nagrajeno 24 dobitnikov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije in Nemčije. Za svoje predano delo v odnosih z javnostmi so nagrajenci iz Slovenije: Vesna Drole, vodja odnosov z javnostmi v Policiji Slovenije, Renata Lovrak, vodja korporativnih komunikacij v Ljubljanskih mlekarnah, ter Tomi Trbovc, zunanji sodelavec za odnose z javnostmi v Smučarski zvezi Slovenije. Konec lanskega novembra je bilo objavljeno, da je dobitnik priznanja v kategoriji Infigo Award tudi ugleden slovenski medijski delavec Marjan Novak.

ATV
Podelitev priznanj PRO PR.

Program nagrajevanja PRO PR Awards je utemeljen ob praznovanju 10. Obletnice  PRO PR konference leta 2012 in namenjene posameznikom, ki so na poseben način prispevali razvoju in pozicioniranju stroke odnosov z javnostmi. Do sedaj je to priznanje dobilo 147 dobitnikov iz celega sveta.