PLES IN GLASBA

FOTO: Boris Kopitar se je odločil, da se vrne na glasbene odre

E.J.
2. 4. 2019, 19.45
Deli članek:

Boris Kopitar je odplesal iz šova Zvezde plešejo in nam zaupal, da je sprejel novo odločitev: spet se bo posvetil glasbi. Novo pesem že ustvarja.

POP TV
Takole se je Boris poslovil od sotekmovalcev, doma pa ga pričakuje njegova družina, ki ga je pogrešala zaradi njegovih plesnih obveznosti.

Boris Kopitar obljublja, da se kmalu spet vrne na glasbene odre z novo pesmijo. »Takšno, kot ste jih od mene vajeni,« dodaja.

Čeprav smo na odru šova Zvezde plešejo pretekli teden videli potoke solz, pa Boris Kopitar, ki je na plesnem parketu odplesal čačača in se moral nato posloviti, ostaja dobre volje. »Ne maram besed, kot so 'žal si moral zapustiti šov' in 'odletel je iz šova'. Meni ni nič žal in nisem odletel iz šova, ampak sem končal lepo druženje s plesom. Življenje teče dalje, in kot sam pravim, vedno igram po belih in črnih tipkah, saj le tako dobim lep akord.«

Boris, ki je plesal s plesalko Nino Gerič, s katero sta se odlično ujela, je bil sicer plesni začetnik, a marljiv učenec. »Učil sem se, užival, ubogal učiteljico in sodnike. Oba sva zadovoljna in mislim, da v tem šovu pridobimo vsi, ki sodelujemo, če ne drugega vsaj občutek, kako lepo je plesati. Prej sem znal plesati le polko in valček, zdaj pa se bom lahko zavrtel še v ritmih čačačaja, ki sem se ga dobro naučil.«

POP TV
Borisov zadnji ples v šovu Zvezde plešejo je bil čačača. "Vesel sem, da sem plesal na slovensko pesem," pravi.

SPET DEDEK IN PEVEC

Boris se bo zdaj najprej posvetil svojim trem vnučkam in vnuku, ki so dedka zadnje tri mesece pošteno pogrešali. »Zelo so veseli, da bo dedi imel nekaj več časa zanje, da bomo skupaj šli na sprehod, v gozd in na igrišče,« pravi Boris, ki pa nam je zaupal, da je sprejel še eno odločitev. »Odločil sem se, da se bom spet ukvarjal z glasbo, in tako lahko kmalu pričakujete moj novi singel, kot se danes reče novi pesmi,« je navdušeno povedal. Boris je znan kot televizijski voditelj narodnozabavnih oddaj in pevec uspešnic, kot so Žametne vrtnice, ki je danes že skoraj ponarodela.

POP TV
Boris pravi, da je bil priden učenec in je ubogal svojo plesno učiteljico Nino Gerič.

POP TV
Boris pravi, da je bilo sodelovanje v šovu "luštno", saj se je naučil plesati, pohvalil je tudi svojo plesno učiteljico in sodnike, ki so bili "fajn".