Kaj zmorejo otroci!

Sašo Stare se vrača kot voditelj otroške kuharske oddaje

E.J.
20. 3. 2019, 20.15
Deli članek:

Sašo Stare se vrača na televizijske ekrane kot voditelj, tokrat kuharskega šova Mali šef Slovenije, kjer bodo svoje kulinarične veščine pokazali slovenski osnovnošolci.

POP TV
Po vodenju šova Slovenija ima talent se bo Sašo Stare zdaj preizkusil v vodenju otroške kuharske oddaje Mali šef Slovenije.

Skoraj hkrati kot kuharski šov MasterChef Slovenija bomo lahko spremljali še en kuharski šov, v katerem se bodo v kuharskih izzivih in veščinah pomerili otroci. Mali šef Slovenije se imenuje oddaja, v kateri se bo 16 mladih kuharjev iz osmih osnovnih šol po Sloveniji borilo ne le zase, kot pravijo na Pop TV, ampak tudi za svoje sošolce, prijatelje in še vse naslednje generacije, ki bodo obiskovale to isto šolo. Kuharski par, ki bo zmagal, bo namreč za šolo priboril denarno podporo v višini 10 tisoč evrov, kaj pa bo šola nato naredila s tem denarjem, pa bo odločil zmagovalni kuharski par. Vsekakor pa naj bi to bilo nekaj, kar bi izboljšalo kakovost življenja šolarjev in služilo tako njuni kot naslednjim generacijam.

POP TV
Sodniki, ki bodo ocenjevali delo mladih nadobudnih kuharjev, so Uroš Štefelin, Jorg Zupan in Mojca Trnovec.

OBNEMEL OB OTROŠKI SPRETNOSTI

Kot voditelj kuharske oddaje pa se na ekrane znova vrača Sašo Stare, ki se je že preizkusil kot voditelj v šovu Slovenija ima talent ob Domnu Valiču. Stand up komik, znan po svoji šaljivosti in zgovornosti tudi med vodenjem oddaje, je tega izziva zelo vesel. Kot pravi, so nekateri otroci resnično nadarjeni in dobri kuharji. »Odrasli se boste sesedli na kavč in se malo zamislil sami nad sabo, ko boste videli, kaj nekateri otroci naredijo stokrat boljše kot mi!« Poleg Saša, ki je še povedal, da je ljubitelj dobre domače hrane, bodo v oddajah jedi mladih nadobudnih kuharjev ocenjevali še trije sodniki: Uroš Štefelin, Jorg Zupan in Mojca Trnovec. Uroša Štefelina se spomnimo iz šova Gostilna išče šefa in velja za vrhunskega kuharja, Jorg Zupan pa velja za vzhajajočo zvezdo slovenskega sveta kulinarike, ki je svojo pot začel tudi ob televizijskem chefu Binetu Volčiču. Edina ženska sodnica Mojca Trnovec je vodja gostinstva in kmetica, ki bi rada otrokom še pokazala, da se delo vrhunskega kuharja prepleta z naravo.