koncert

Samuel Lucas razgalil svojo glasbeno dušo

N.S.
14. 3. 2019, 06.55
Deli članek:

V znamenju kakovostne glasbe, navdušenja, dobre volje in tudi nekaterih solz ganjenosti je Samuel Lucas razgalil svoje srce in dokazal, da upravičeno velja za enega najboljših glasbenikov in interpretov na sceni.

Sašo Radej, Bruno Sedevčič
Na koncertu je zasijal v vsej svoji veličini.

Zvezda večera Samuel Lucas je s sijajem v očeh priznal, da je večer presegel njegova pričakovanja.

»Bilo je noro, nepozabno in upam, da bo vsak koncert takšen. V enem večeru sem dobil povrnjeno vse, kar sem delal toliko mesecev, in to je najbolj pomembno. Da dobiš nazaj povratno informacijo, to spoštovanje. To, kar se mi je zgodilo v zadnjih treh, štirih mesecih, se mi ni zgodilo že dolgo in sem zato zelo vesel. Moja glasbena pot bo verjetno še dolga in verjamem, da bo še veliko dobrih pesmi, ter komaj čakam, da bo plošča dejansko izšla, da bom lahko začel koncertirati.«

Sašo Radej, Bruno Sedevčič
Samuel Lucas in njegova zaročenka Petra Grosman.

V VELIKEM SLOGU

Izbrani povabljenci so med koncertom lahko prisluhnili 13 povsem novim skladbam, premierno pa so si lahko ogledali tudi videospot za njegov drugi singel To sem jaz. V skladu z naslovom albuma je Samuel obiskovalce spustil še korak bližje k sebi in na kratko predstavil svoj proces glasbenega ustvarjanja. Da je bil zanj to še bolj čustven večer, so poskrbeli tako posebna povabljenca v občinstvu kot tudi zelo posebna članica njegove spremljevalne skupine, hčerka Arijana, ki je tekmovala v šovu Nova zvezda Slovenije. Prvič v življenju sta se Samuelovega koncerta udeležila tudi njegova starša, ki sta bila navdušena in ponosna nanj.