Na praznovanju svojega 34. rojstnega dne v restavraciji Siva čaplja je slovenski slavček Damjan Murko namreč ostal brez besed in v solzah.

Za vsa presenečenja so s skupnimi močmi pod komando, kot radi rečemo, njegovega asistenta in desne roke Uroša Apostoloviča - Apa izpeljali nora presenečenja, za katera se Damjanu niti sanjalo ni. Kot prva je slavljenca s pravim kabaret šovom presenetila pevka Mili, sledila je imitatorka Helene Blagne, saj ni skrivnost, da Damjan divo nadvse obožuje, in za češnjo na vrhu torte ga je dobesedno vrglo na rit, ko je pred seboj zagledal kopijo sebe. »Isti smeh, ista obleka, izjave, celo glas. Neverjetno, da mi je lahko nekdo tako zelo podoben. Skupaj sva tudi zapela moj najnovejši hit Ritka prehlajena. Pri tem gre za pretiravanje v določenih stvareh, vendar tokrat je bilo tako zelo pristno, da sem bil na koncu še sam tako zelo zmeden, da nisem več vedel, kdo je zares pravi Murko,« je v smehu povedal Damjan Murko.

damjan helena
Klavdija Vnuk
Imitatorka Helene Blagne je naredila pravi žur in vse spravila na plesišče.

MOZAIK NEPOZABNIH DOŽIVETIJ

»Vse, kar sem si zastavil, je to noč padlo v vodo. Prvič v življenju so drugi organizirali zabavo meni, in ne obratno. Bilo je veliko smeha, a tudi solz. Šlo je za res nepozabno zabavo, ki jo bomo težko ponovili,« je priznal Murko, ki je navdušen nad tem, s čim vse so ga presenetili. »Vsa celota, vsi povabljeni so prispevali svoj kamenček v mozaik nepozabnih doživetij. Bil sem vesel in presenečen nad čisto vsem, nad vsemi presenečenji, ki bodo za zmeraj ostala del mene. Prijatelji so se vseeno odločili za lažjo pot, očitno sta prava Helena in pravi Murko predraga, zato sta pa prišla dvojnika!« je za konec z velikim nasmeškom na ustih zaključil Damjan, ki si bo za vedno zapomnil praznovanje svojega 34. rojstnega dne.

murko dvojnik
Klavdija Vnuk
Na rit ga je vrglo, ko je zagledal sebe oziroma svojega imitatorja.