Pred leti sta Jennifer Aniston in Brad Pitt veljala za sanjski par, dokler Brad ni srečal Angeline Jolie, zaradi katere se je ločil od žene.

A tudi zakon Brangeline ni trajal dolgo, saj sta se pred dvema letoma razšla in še danes bijeta umazano bitko na sodišču. Vse od ločitve pa se v Hollywoodu ugiba, ali sta Jennifer in Brad spet par. Čeprav se je vsa leta glasno govorilo, da Jennifer menda nikoli ni oprostila Bradu, ker naj bi ji »ušel« z Angelino Jolie, sta zvezdnika več kot očitno pozabila na stare zamere.

jennifer aniston
Instagram
Jennifer Aniston je praznovala abrahama!

Praznovanje abrahama

Slavna igralka serije Prijatelji je pred dnevi praznovala okrogli jubilej, zato je v hotelu Sunset Tower priredila divjo zabavo, kjer pa seveda ni manjkal niti Brad Pitt. S tem sta nekdanja zakonca sprožila ugibanja o tem, da sta ponovno obudila iskrico ljubezni. Sicer pa se je zabave udeležila cela četica zvezdnikov – George in Amal Clooney, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres, Barbra Streisand, Keith Richards, Kate Hudson, Laura Dern, Demi Moore in številni drugi.