ISKRENO

Močno se otepa negativne energije

Nejc Simšič
3. 2. 2019, 16.03
Deli članek:

Prikupna voditeljica vremenske napovedi v oddaji 24ur, Špela Jereb, nam je v izzivu hitrih vprašanj razkrila marsikatero sočno zanimivost o sebi.

Instagram
Očarljiva vremenarka Špela Jereb.

Kje in s kom boš preživela ta vikend?

Vikend bom odprla s petkovo službeno zabavo in tudi soboto bom preživela s sodelavci, saj so na vrsti moji termini vremenske napovedi. Zvečer morda sledi obisk kina, igranje taroka ali družabnih igric s prijateljičinimi otroki, v nedeljo pa praznovanje očetovega rojstnega dne, vreme in zaključek vikenda z večernim terminom joge. Počitka ne bo. (smeh)

Brez česa ne bi mogla od doma?

Joj, če pogledate v mojo torbico, bi se morda celo lahko vprašali, ali se selim. (smeh) Verjetno mi ni treba vsega naštevati, če pa že moram izbrati, bi bila verjetno najbolj zmedena brez telefona in denarnice.

Rok Deželak
Pred kratkim se je vrnila z dopusta v Barceloni.

Česa te je v življenju najbolj strah?

Neiskrenih ljudi.

Kdaj si nazadnje nekaj naredila prvič in kaj je to bilo?

Prvič sem se peljala z električnim kolesom. Dopustovala sem v Barceloni, kjer lahko električno kolo najameš na vsakem koraku. In to je res vrhunsko! Z lahkoto in brez bolečih mišic lahko prevoziš celotno Barcelono.

Največja laž, ki si jo slišala o sebi?

Uf, laži res ne maram in nanje tudi raje hitro pozabim. Tako se najlažje otepem negativne energije. Je pa res, da jih ni veliko.

Če bi lahko prevrtela čas nazaj, kaj bi spremenila?

Čisto nič. Če bi imela možnost spreminjanja, potem ne bi bila več ista Špela. Morda bi si le prej nabrusila jezik, da bi lahko komu za nazaj povedala, kar mu gre.

Tvoja vsakodnevna jutranja in večerna razvada?

Jutranja razvada sta kava in avokado za zajtrk, zvečer pa vonj eteričnega olja peperminta oziroma mete ob svečki, ki me pomiri pred spanjem.

Najbolj te ujezijo …

Laži in neresnice, kajti nobena resnica ni tako grozna, da je ne bi mogli prenesti, in pa počasni vozniki, ki sanjajo na cesti. (smeh)

Tvoje življenjsko vodilo oziroma življenjski moto?

Dan brez smeha je izgubljen dan.

Če bi za en dan lahko postala nevidna, bi …

Se usedla na letalo in se brezplačno odpeljala na počitnice! (smeh)