Jole

Energijo za Stožice nabiral na smučanju

Teja Pelko
2. 2. 2019, 21.43
Deli članek:

Leto 2018 je bilo za hrvaškega pevca zelo uspešno. Praznoval je 20-letnico kariere in ob tem jubileju do zadnjega kotička napolnil areno v Zagrebu.

Osebni arhiv
Joško Čagalj Jole, Ana, Iva, Ema in Tia

Po za glasbenike tradicionalno napornem decembru pa je mirnejši januar izkoristil za počitek in druženje z družino. Skupaj so se odpravili tudi na smučanje.

»Smučanje je naša tradicija na začetku leta. Čeprav prihajamo iz Dalmacije, kjer to ni ravno najbolj popularen šport, sem sam velik ljubitelj belih strmin, na smuči pa sva z ženo Ano postavila tudi vse tri hčerke. Zdaj so že vse tako dobre smučarke, da se res da uživati. Ko so otroci še majhni, pa je smučanje lahko zelo naporno,« nam je zaupal Joško Čagalj - Jole, ob tem pa dodal, da je oddih tokrat res močno potreboval.

Osebni arhiv
Joško Čagalj Jole in Ana

Kralj zabave s svojo ljubljeno Ano, ki ga je na prvi pogled osvojila s svojimi dolgimi nogami, da jo je uspel nagovoriti, da gresta na pijačo, pa se je trudil kar nekaj časa.

»Poslovno je bilo prejšnje leto eno najuspešnejših, obenem pa tudi najbolj napornih. Včasih si nekaj želiš in tega nikakor ne uspeš uresničiti. Potem pa se vse karte zložijo tako, kot se morajo, in res sem zadovoljen. To mi daje dodaten veter v hrbet in neizmerno ponosen sem na svoje poslušalce, ki me zvesto spremljajo že več kot 20 let,« nam je povedal Joško. Slovenski ga bodo imeli priložnost videti in slišati že zelo kmalu. Jole bo namreč bo 8. marca nastopil na že razprodanem Aktualovem koncertu ob dnevu žena v Stožicah in se tako poklonil vsem damam ob njihovem prazniku, česar se že zelo veseli, obljublja pa tudi, da bo v nastop vložil ves presežek energije od smučanja.

Na vprašanje, kaj ima raje, zimo ali poletje, pa nam je odvrnil: »Če vprašate moje hčerke, bi bili več na snegu. Morda je razlog v tem, ker živimo v Splitu in tu sneg redko zapade. Žena vedno bolj navija za morje. Sam sem za vse, kar vključuje druženje z mojimi damami. Moj urnik je tak, da imam čez teden več časa zanje, medtem ko ga imajo one manj, za vikend pa po navadi jaz delam, one pa so proste. Zato res cenim trenutke, ko lahko v miru, brez obveznosti uživamo kot družina.«