Zelo dejaven

Druži se s 65 let mlajšo

T.P.
1. 2. 2019, 20.45
Deli članek:

Legendarni igralec je pri svojih 88 letih zelo vitalen, zadnje čase pa ga zelo pogosto zunaj videvajo s 23-letno filmsko producentko Noor Alfallah.

Profimedia
Clint Eastwood in Noor Alfallah

Paparaci so ju ujeli v objektiv tudi v avtomobilu, ko sta zapuščala priljubljeno restavracijo, v kateri pogosto obeduje tudi igralec George Clooney.

Temnolaso lepotičko, ki je po očetu Kuvajtčanka, po materi pa Američanka, kot kaže, zelo privlačijo starejši moški. Med drugim se je sestajala s 75-letnim frontmanom skupine The Rolling Stones Mickom Jaggerjem, decembra pa so jo povezovali s 57-letnim milijarderjem Nicolasom Berggruenom.

Noor Alfallah sicer trdi, da sta s Clintom Eastwoodom samo prijatelja. »Nisva v zvezi, ne sestajava se. Nobenega razmerja ni. Sva družinska prijatelja, tudi moja družina je bila tam in to je vse. Moji starši so bili tam, drugi prijatelji so bili tam. Verjemite mi, nobenega razmerja ni,« je mladenka dejala za DailyMail.com. Na vprašanje, s kom se trenutno sestaja, pa je odvrnila: »Brez komentarja.«

Igralec se je zadnjih nekaj let videval s 33 let mlajšo Christino Sandera. Ali se še, ni znano, nazadnje pa sta se skupaj udeležila premiere filma The Mule na začetku decembra lani.

Clint sicer velja za velikega šarmerja, je bil pa tudi zelo plodovit. Ima namreč kar osem otrok, in to s šestimi ženskami. Hčerko Laurie Murray (64) iz ljubezenske afere, ki jo je imel med zaroko s prvo ženo Maggie Johnson, mati pa jo je dala v posvojitev, ne da bi mu povedala, da je rodila njegovega otroka, z Roxanne Tunis ima hčerko Kimber Tunis (54), z nekdanjo ženo Maggie Johnson sina Kyla Eastwooda (50) in hčerko Alison Eastwood (46), z Jacelyn Reeves sina Scotta Reevesa (32) in hčerko Kathryn Reeves (30), s Frances Fisher hčerko Francesco Fisher-Eastwood (25), z Dino Ruiz pa hčerko Morgan Eastwood (22).