Ikona

Halid Bešlić si je dal popraviti nos

T.P.
24. 1. 2019, 21.14
Deli članek:

Ikona bosanske narodne glasbe je lani napovedala upokojitev in selitev v Nemčijo, zdaj pa je razkrila še, da si je dala operirati nos.

Mediaspeed.net
Halid se je začel resneje ukvarjati z glasbo že v srednji šoli.

Operacija je potekala v eni od münchenskih bolnišnic, poseg pa je Halid Bešlić zaupal znanemu sarajevskemu zdravniku. Operacija je uspela, glasbenik pa že okreva v Offenbachu. V njem si je po tem, ko je tam službo dobila njegova snaha ter se tja preselila z otrokoma in možem, dodatni dom ustvaril s svojo ženo Sejdi. Preveč bi namreč pogrešala svoja vnuka, ker sta navajena ves čas biti z njima.

Instagram
Za nastope in turneje si glasbenik baterije napolni s počitkom in sprehodi.

Legendarni glasbenik je za sarajevske medije razkril, da se je za operacijo odločil, ker je imel težave z dihanjem, ki so vplivale na njegovo kakovost življenja, delno pa tudi iz estetskih razlogov. Halid, ki slovi kot veliki šaljivec, je ob tem dejal, da se zaveda, da bodo nekateri rekli, kaj bo njemu estetika. In njegov odgovor? »Če lahko vsi, lahko pa malo tudi jaz.« 

Marko Vavpotič / M24.si
Pevec je v Nemčiji šel pod nož.

Bešlić si je nos poškodoval leta 2009 v hudi prometni nesreči, ki se je zgodila, ko je na poti proti domu v zgodnjih jutranjih urah izgubil nadzor nad vozilom in zletel s ceste, ki je bila zaradi mešanice dežja in snega zelo spolzka. Halid ni bil pripet z varnostnim pasom, v nesreči pa je utrpel hujše poškodbe glave in večkratni zlom obraznih kosti. Od takrat se za volan ni več usedel.