POČITNICE

Kam so znani obrazi pobegnili na toplo?

Andreja Comino
17. 1. 2019, 20.40
Deli članek:

Januar je mesec, ko imajo glasbeniki, pa tudi drugi uspešneži, po napornem decembru končno nekaj več časa, da se spočijejo, si napolnijo baterije in se pripravijo na nove izzive. Mnogi med njimi ne marajo zimskega hladu, zato so z veseljem pobegnili na toplo.

Osebni arhiv
Vesna Janković ima rada luksuzne resorte, kjer jo razvajajo na vsakem koraku.

Nekateri pozimi sanjajo o smučanju, drugim pa bele strmine, mraz, poledica, zamrznjena stekla na avtomobilih niso prav nič všeč in si želijo malce podaljšati toplejši del leta oziroma ga začeti prej. Možnosti je res veliko, tako da tudi najzahtevnejši pridejo na svoj račun.

VESNA JANKOVIĆ NA TAJSKEM

Nekdanja žena Jureta Jankovića je z novim izvoljencem za dva tedna odpotovala na Tajsko, ki slovi kot dežela tisočerih lepot. Bivala sta v luksuznem resortu, kjer goste razvajajo na vsakem koraku, seveda pa sta si vzela čas za izlete in odkrivanje pristnih tajskih znamenitosti. Vesna je bila povsem navdušena nad sloni.

V TOPLI JUŽNI AFRIKI

Osebni arhiv
Ema Kurent se soncu nastavlja v Južni Afriki.

Znana astrologinja te dni uživa v Južni Afriki, deželi mnogih nasprotij, osupljivih lepot in prijetnih temperatur. Šla je združit prijetno s koristnim, saj se je tja odpravila tako zaradi posla kot tudi dopusta.

BEŽEN SPOMIN NA TAJSKO

osebni arhiv
Filip Pesek je takole užival na Tajskem.

»Ko že vsi objavljate fotografije iz toplih krajev, pa se vam pridružim še jaz: takole sem pred časom potoval na Tajsko, kjer sem združil prijetno s koristnim,« pravi Filip Pesek, ki se je po končanem seminarju prelevil v turista in si šel ogledovat lepote te osupljive dežele.

V DVOJE JE ŠE TOPLEJE

Osebni arhiv
Ani Frece in Roman Križanič obožujeta potovanja v daljne – tople kraje.

Članica zasedbe Mjav Ani Frece, ki poje tudi na pogrebih na ljubljanskih Žalah, je na toplo pobegnila v družbi Romana Križaniča. Odpravila sta se v pravljično lepo Indonezijo, kjer je celo klepetava Ani ostala brez besed ob lepotah narodnega parka Komodo, ki ga uvrščajo med sedem naravnih čudes sveta.