Veselje

Tom Hardy že tretjič postal očka

T. P.
16. 1. 2019, 06.55
Deli članek:

Zvezdnik Tom Hardy in njegova žena, igralka Charlotte Riley, sta v drugo postala starša.

Profimedia
Igralec želi zasebno življenje ohraniti zase.

Zakonca sta se pred drugim porodom iz južnozahodnega predela Londona preselila v bolj ruralno območje mesta, da bi se otresla obsesivne oboževalke in v miru dočakala prihod novega člana. Otrok naj bi sicer na svet prijokal že 18. decembra, a sta se Tom in Charlotte odločila, da vesele novice ne bosta delila z javnostjo.

Ta je tako za povečanje družinice izvedela prek virov blizu para. »Tom in Charlotte sta zaradi novega člana presrečna. Prijatelji pravijo, da je fantek isti Tom,« je neimenovani vir razkril za časnik The Sun. Prvega skupnega naraščaja, hčerkice, sta se razveselila leta 2015.  

Reuters
Tom Hardy in Charlotte Riley

Par svojih otrok ne želi izpostavljati javnosti. Šla sta celo tako daleč, da nista razkrila niti njunih imen. Po poročanju omenjenega časnika pa naj bi fantka poimenovala Forrest in se tako poklonila vlogi Toma Hanksa v istoimenskem filmu Forrest Gump iz leta 1994. Tom ima iz razmerja z nekdanjim dekletom Rachael Speed še 10-letnega sina Louisa Thomasa

Igralec je pred časom namignil, da se osebi, ki bi brez njegovega dovoljenja fotografirala njegove otroke, ne obeta nič dobrega. »Poznam človeško obnašanje. Vidim, kdaj do mene prihaja kamera, vidim, kdaj se premika telefon, vidim človeško govorico teles. Nobene razlike ni med tem in orožjem. Meni se zdi vse to zelo čudno. A to sprejemam. Posnetki otrok pa ne pridejo v poštev. Resno mislim,« je avgusta za revijo Esquire povedal Tom. Spregovoril pa je tudi o starševstvu. Opisal ga je kot najtežji in najpomembnejši poklic na planetu.