Tarča posmeha

Težave v raju? Jeff Bezos besen na ljubico

R.T.
13. 1. 2019, 17.40
Deli članek:

Najbogatejši čloek na svetu je zaradi nepazljivosti ljubice postal tarča posmeha. In nad tem ni najbolj navdušen.

Profimedia
Jeff Bezos in MacKenzie imata štiri otroke.

Ni trajalo dolgo. V ljubezenskem raju Jeffa Bezosa, najbogatejšega človeka na svetu, in njegove ljubice  Lauren Sanchez je že prišlo do prepira. Zakaj? Ker sicer nekoliko zadržani Bezos, ki se - do prejšnjega tedna - ni pojavljal v tabloidnih revijah, ni navdušen nad dejstvom, da je ljubica njegova vroča sporočila, ki kar kipijo od seksualnosti, in eksplicitne fotografije posredovala prijateljicam.

Profimedia
Afera Bezosa in Sanchezove na naslovnici tabloida National Enquirer.

Zaradi Lauren je danes Bezos človek, ki z ljubezensko avanturo in skorajšnjo ločitvijo, ki ga bo drago stala, vlada tračarskim stranem v medijih. Na teh straneh je pristal zato, ker je Lauren njegova sporočila in gole fotografije pošiljala naprej prijateljicam in le vprašanje časa je bilo, kdaj bo sočno dopisovanje prišlo v javnost. Tabloid The National Enquirer, ki je ljubezensko afero prvi obelodanil v javnosti - no, Bezos je tik pred tem sam objavil, da se ločuje, pri tem pa izpustil podrobnosti -, je do fotografij prišel prav preko Laureninih prijateljic ... Le kdo rabi sovražnike, če ima takšne prijatelje, mar ne? 

Profimedia
Lauren Sanchez

Menda je Bezosa zelo sram, ker so njegova sporočila prišla v javnost. Ne more verjeti, da je bila Lauren tako zelo nepazljiva in je z drugimi delila poslana sporočila, ki so bila namenjena le njenim očem.

"Jeff je umirjen človek, redko ga je kdo videl jeznega. Zdaj se počuti zelo osramočenega, ko so v javnost prišla njegova sporočila. Trudil se je, da bi prikril njuno razmerje, pri tem pa ni vedel, da je Lauren njegova sporočila delila še z drugimi. Razburjen je in to je dal jasno vedeti tudi Lauren," trdi eden od virov, ki od blizu spremlja dogajanje. 

Profimedia
Lauren Sanchez

Da se z njenim možem Jeffom nekaj dogaja, je MacKenzie Bezos posumila, ko je opazila, da je edina potnica na Bezosovem zasebnem letalu vedno le Lauren. Bezos se je namreč z njo srečeval po različnih mestih v ZDA, med drugim tudi v Bostonu, kjer je pred tem bival z družino.