Vroča afera

FOTO: V javnosti sporočila zaljubljenega Bezosa ljubici

R.T.
11. 1. 2019, 08.40
Posodobljeno: 11. 1. 2019, 10.50
Deli članek:

Nova razkritja o vroči ljubezenski aferi najbogatejšega človeka na svetu.

Profimedia
Jeff in njegova kmalu bivša žena.

Te dni ameriške in svetovne medije polnijo novičke o ljubezenskem življenju najbogatejšega človeka na svetu, lastnika Amazona Jeffa Bezosa, ki se po 25 letih zakona in štirih otrocih ločuje od MacKenzie Bezos. Bezos je namreč popolnoma izgubil glavo zaradi nekdanje televizijske voditeljiceLauren Sanchez, zaradi ljubezenske avanture ali resne ljubezni pa se bo šef Amazona v ločitvi poslovil od polovice premoženja, saj predporočne pogodbe z njo ni podpisal. 

V javnosti se vsakodnevno pojavijo nove podrobnosti o ljubezenski aferi. Zadnja novica so sporočila in fotografije, ki jih je Bezos poslala svoji ljubici, s katero naj bi začela romanco lansko pomlad. 

Profimedia
Lauren Sanchez leta 2011.

Bezos je fatalni črnolaski poslal več fotografij, na nekaterih je bil gol, na drugih pa brez majice, novinarji pa so se dokopali tudi do sporočili, iz katerih je videti, da ga je Lauren povsem obnorela.

"Veš kaj, zvečer bi se rad malo napil s tabo. Brez pretiravanja, samo malo. Da se pogovoriva in načrtujeva. Da te poslušam in se smejim ... RES ŽELIM BITI  S TABO! Da zaspim ob tebi, se zjutraj prebudim ob tebi. Da skupaj bereva časnike in pijeva kavo," je med drugim zapisal Bezos. 

"Ljubim te, ti živo dekle. To ti bom pokazal s svojim telesom, mojimi ustnicami in očmi, zelo kmalu," se je glasilo eno od sporočil. 

Menda je zaradi romance v sedmih nebesih tudi Lauren, ki je sicer poročena s Patrickom Whitesellom in je mama treh otrok. Nekateri viri trdijo, da sta se Jeff in njegova žena MacKenzie razšla že prejšnje leto in da je ločitev le formalno dejanje.

Bezos naj bi novico o ločitvi v tem tednu objavil sam na twitterju, ko je bilo že jasno, da bo zgodbo o ljubezenski aferi objavil tabloid The National Enquirer. 

Poročali so, da sta 54-letni Bezos in 49-letna Sanchezova, zapletena v osem mesecev trajajočo afero. Enquirer je še poročal, da naj bi se Bezos s Sanchezovo skrivaje srečeval tudi po šestkrat v dveh tednih, peljal naj bi jo na eksotične počitnice s svojim 56 milijonov evrov vrednih letalo, in ji pošiljal za objavo preveč "eksplicitne selfije". 

Profimedia
Lauren Sanchez s možem Patrickom Whitesellom.

Trumpovo domnevno afero "ubili", Bezosovo več mesecev sledili 

V razkritju ljubezenske afere se je zelo "angažiral" tabloid The National Enquirer, za katerega je znano, da ima "udobno" razmerje z aktualnim ameriškim predsednikom Trumpom. Zato se v ameriških medijih pojavljajo tudi ugibanja o (posredni) vlogi Donalda Trumpa, ki med drugim ni Bezosov, milo rečeno, največji oboževalec. Še več, Bezos se je kot lastnik časnika Washington Post in spletnega trgovca Amazona pogosto znašel v zapisih na twitterju ameriškega predsednika Trumpa, sam Bezos pa se je večkrat kritično izrazi o Trumpovih besedah in dejanjih. Naj spomnimo: v času trajanja predsedniške kampanje je Enquirer plačal pravice za ekskluzivno objavo izpovedi nekdanje Playboyeve zajčice Karen McDougal za razkritja o domnevni ljubezenski aferi, ki sta jo imela s Trumpom, na koncu pa je tabloid zgodbo "ubil" oziroma nikoli objavil.

Profimedia
Lauren Sanchez