Ločitev

Jeff Bezos se ločuje, ker mu posteljo greje nekdanja TV voditeljica

R.T.
10. 1. 2019, 11.28
Posodobljeno: 10. 1. 2019, 11.31
Deli članek:

Ustanovitelj Amazona naj bi ljubimkal s pet let mlajšo televizijko.

Profimedia
Lauren Sanchez

Včerajšnja novica, da se ločuje najbogatejši Američan, ustanovitelj in predsednik uprave spletnega Trgovca Amazon Jeff Bezos, je zagnala ugibanja o tem, ali bo v ločitvenem postopku njegova žena MacKenzie Bezos, s katero imata štiri otroke, pridobila polovico njegovega premoženja in tako postala ena izmed največjih delničark Amazona.

Tega zaenkrat ne ve še nihče, saj se bosta zakonca morda sporazumno dogovorila glede ločitve kako drugače. Tuji mediji pa danes poročajo, da naj bi Bezos ženo pustil zaradi nove ljubimke - nekdanje televizijske voditeljice na televizijski postaji Fox, Lauren Sanchez.

Sanchez je sicer še vedno poročena s predsednikom uprave hollywoodske agencije WME Patrickom Whitesellom, a to naj ne bi preveč motilo ne 49-letne voditeljice ne 54-letnega Bezosa.

Profimedia
Jeff Bezos in MacKenzie imata štiri otroke.

Romantično zvezo med Bezosom in Sanchezovo naj bi odkril ameriški časnik The National Enquirer, ki je v štirimesečni raziskavi odkril, da sta se domnevna ljubimca sestajala na "zasebnih letalih, limuzinah, vožnjah s helikopterji, romantičnih sprehodih, elitnih hotelih, intimnih večerjah" ter v drugih "skritih ljubezenskih gnezdih."

Bezosovo premoženje je vredno okoli 137 milijard ameriških dolarjev. Koliko od tega mu bo ostalo, ko se bo po četrt stoletja skupnega življenja ločil od žene pa še ni znano.