Ugibanja

Thomas Markle hčerki tokrat resno zagrozil

Sonči Nered Čebašek
8. 1. 2019, 14.17
Posodobljeno: 8. 1. 2019, 14.17
Deli članek:

Zdelo se je že, da se je oče vojvodinje Susseške Meghan Markle pomiril s tem, da je zaradi podaje informacij medijem iz življenja kraljeve družine izločen.

Profimedia
Thomas Markle je predstavil novo taktiko za osvojitev hčerke.

Več kot mesec dni je namreč minilo, odkar je Thomas Markle (74) z mediji delil zadnje novice o svoji hčerki, soprogi britanskega prestolonaslednika princa Harryja. Natančneje – takrat je javno razložil, kako je njegova hči na svoji prvi poroki svatom, med katerimi je bil tudi on, delila marihuano, ki so jo nato vsi, z izjemo njega, navdušeno kadili.

Ugibanja

Ker je po razkritju dogajanja na poročni zabavi Thomas umolknil, sta bili razlagi za njegovo početje dve: da je sam spoznal, da je šel v izdajanju predaleč, ali pa da ga je s primerno vsoto utišal britanski dvor. No, izkazalo se je, da ni obveljala ne prva ne druga teorija. Prvi pokazatelj, da Thomas morda ne bo utihnil, je bila njegova novoletna poslanica, ki jo je prek medijev naslovil kar na kraljico Elizabeto II., češ da naj poskrbi za razumevanje med člani njene družine, saj je družinska harmonija edino, kar šteje – tako med običajnimi ljudmi kot aristokrati.

Profimedia
Klasična princeska , a z nešteto novodobnimi težavami.

A pretiranih skrbi zaradi besed, ki so bile namenjene kraljici, ni bilo, saj je šlo navsezadnje za pozitivno sporočilo. Le dober teden za tem pa je Thomas v medije poslal novo bombo.

Glasnejši bo

»Osem mesecev že nisem spregovoril s svojo hčerko, ni mi uspelo dobiti niti njene telefonske številke niti elektronskega naslova. Ampak nisem obupal, našel bom način, da pridem z njo v stik,« pravi Thomas Markle in delno tudi razkrije svoj načrt, kako bo do Meghan prišel: »Postal bom še glasnejši, povedal bom še več intimnosti iz njenega življenja. Obmolknil bom šele, ko bova spet prijatelja.«

Profimedia
Thomas Markle je predstavil novo taktiko za osvojitev hčerke.

Kot je v možakarjevi navadi, je navedel še drastičen primer, v katerega je umestil svojo hčer: »Nekdo na primer s sekiro ubije in razkosa 19 ljudi. A od svojega otroka ne dobi tega, kar sem jaz od svoje Meghan. Serijskega morilca bi njegovi otroci v zaporu obiskovali, sam pa nisem naredil niti približno kaj tako strašnega kot oni, pa se moja hči dela, kot da me ne pozna. Zatajila je svojo kri. A jo bo prisiljena spet priznati.«