KRALJEVI DVOR

Šokantna napoved: princa Charles in William ne bosta kralja

Sonči Nered Čebašek
27. 12. 2018, 21.10
Deli članek:

Na britanskem prestolu naj bi aktualno kraljico Elizabeto nasledil princ Harry.

Profimedia
Princ Charles je za kralja preveč norčav.

Ugibanja, kdo bo prihodnji britanski kralj, so se skorajda končala. Potem ko je princ Charles sprejel kar nekaj obveznosti svoje matere kraljice Elizabete II., je postalo jasno, da bo krona njegova. A v prazničnih dneh so se pojavile govorice, da je Charles preveč norčav, da bi lahko bil prava avtoriteta, kar bi kot kralj pač moral postati. Povod za dvome o njegovih kraljevih odlikah so bile bolj ali manj fotografije, na katerih se na široko smeji in zabava, kar pa vsekakor ne more biti zadosten razlog, da se nekomu krona odvzame.

Razlaga    

A hkrati z govoricami je na plano priromala že skoraj pozabljena prerokba. Priznani astrolog John Frawley je že pred dvajsetimi leti napovedal, da princa Charles in William nikoli ne bosta sedela na prestolu, ker v njunih natalnih kartah menda ni nič kraljevega.

Profimedia
Princ William naj bi se zapletel v škandal.

Frawley je šel takrat še korak dlje in je predvidel, da se bo Charles sam odrekel prestolu iz osebnih razlogov, kar bi lahko bila tudi starost; ko naj bi prestol zasedel njegov starejši sin William, ki velja za najbolj resnega v družini, pa naj bi se zapletel v škandal velikih razsežnosti, ki bo preprečil, da bi lahko nosil krono.

Astrolog je prepričan, da bo prestol zasedel Harry. V njegovi rojstni karti je Frawley našel tako kraljeve kot voditeljske značilnosti in tudi druge indice, ki vodijo človeka na vrh družbe.

Profimedia
Princ Harry bi bil kot kralj idealen.