Reka ljubezni

Kdo je Julija, ki poskuša omrežiti Jana in Erika?

Teja Pelko
29. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Da se stvari na Krki spreminjajo, so se ljubitelji serije v tretji sezoni že malce navadili.

Miro Majcen
Špela Škofič

Tokrat so se ustvarjalci odločili popestriti Janovo (Blaž Setnikar) in Erikovo (Vojko Belšak) življenje na ljubezenskem področju.
Vlogo temnolase zapeljivke Julije so zaupali Špeli Škofič, ki sicer z ekipo serije sodeluje izza kamer, ko pripravlja snemalni načrt za igralce in ekipo. Da se je znašla pred kamerami, pa se je zgodilo povsem nepričakovano.

Ksaver Šinkar
Julija na zmenku z Janom ...

»Razglabljali smo o scenarijih, zgodbi, novih likih in takrat je prišla pobuda s strani producentov, da odigram vlogo Julije. Izzive imam rada, zato sem tudi tega z veseljem sprejela. Julija je zapeljivka, ki poskuša omrežiti Jana in Erika. Vemo, da v seriji nista imela prav veliko sreče z ženskami, tokrat pa oba naletita prav nanjo. Njeni nameni se na prvi pogled morda ne zdijo čisto nedolžni. Ali je Julija zgolj naključna bežna avantura ali se za tem skriva še kaj drugega, pa se bodo gledalci prepričali sami,« pravi Špela.

Julije so očitno Špeli usojene. »Z igro pred kamero sem se prvič srečala kakšni dve leti nazaj, ko sem se v manjših vlogah pojavila v dveh serijah, med drugim v Usodnem vinu kot medicinska sestra. Lansko poletje sem sodelovala pri filmu, ki nastaja v okviru neodvisne produkcije in je trenutno v zadnjih fazah ustvarjanja. Zanimivo je, da je naslov tega filma prav tako Julija. Kaže, da so mi Julije nekako usojene. Vsekakor pa lahko po zahtevnosti izziva to mojo Julijo v Reki ljubezni označim za igralski krst,« nam je še razkrila Špela.

POP TV
... zaplete pa se tudi z Erikom.