Na nedavnem dogodku v Kopru, kjer so na slovenski različici Oktoberfesta pričarali pravo bavarsko vzdušje, je blestela tudi pevka Natalija Verboten.

Priljubljena pevka je na ekskluzivnem dogodku, na katerem je v prostoru vse do potankosti zdekorirano, kot bi stopil na pravi Oktoberfest, z oktoberfestovskim programom, pravimi bavarskimi narodnimi nošami, zasijala tudi sama, saj je za to priložnost oblekla seksi opravo dirndl. »Sama ob Oktoberfestu najprej pomislim na super zabavo, odlično pivo, dobro hrano, udarno glasbo, veselo družbo, dirndl in lederhosen. In prav zato sem si za ta namen kupila tudi svoj dirndl, v katerem se počutim odlično,« je povedala nasmejana Natalija, ki sicer čisto pravega bavarskega Oktoberfesta še ni obiskala, pravi pa, da nikoli ne reci nikoli.

natalija verboten 2
Mediaspeed
Natalija v družbi Aleksandra Krivca, Nika Turka in Ines Severinski Krivec, ki so si prav tako omislili bavarske oprave.

»Nikoli ne veš, kam te življenje ponese, morda pa res en dan tudi v Nemčijo. Bi bilo verjetno res zanimivo, čeprav sem že pri nas dobila občutek, kot bi bila v Münchnu, tam so verjetno samo še večje razsežnosti,« je v smehu dodala lepa Natalija.