Dve plati

VIDEO: Je igralki res odneslo pokrov, da je morala z letala? Sama pravi, da …

J.P.
18. 10. 2018, 16.05
Posodobljeno: 18. 10. 2018, 16.09
Deli članek:

Včeraj se je pisalo, da so jo pospremili z letala. A ona pravi, da temu ni bilo tako.

Profimedia
42-letnica je sama zapustila letalo, pravi.

Ameriška igralka je okrcala mediji, ki so pisali, da je morala zaradi svojih muh – v igri naj bi bila blazina in napačen sedež – zapustiti letalo, ki je letelo v New York, kjer naj bi snemala film. A kot je pojasnila Tara Reid, je bil kamen spotike njen tri mesece stari pasji mladič, ki ji nudi čustveno oporo. Za to naj bi imela tako zdravniško kot veterinarsko potrdilo, je pojasnila, a je osebje na letalu kosmatinca vseeno hotelo strpati v prtljažni prostor nad glavami potnikov (spomnimo: letos se je na ta način zadušil pes pasme francoski buldog). Nato so ji ponudili, da mladiča namestijo med prtljago – ker ji tudi to ni bilo pogodu, se je izkrcala. Brez zdrah, kot je poudarila in dodala, da se je preprosto vkrcala na drug, psom bolj naklonjen let.

Živali, ki so v čustveno oporo, niso predmet zakonov, ki se tiče ljudi s posebnimi potrebami. Zato je od vsakega letalskega prevoznika odvisno, kako bo ravnal z njimi.

TMZ je sicer poročal, da je morala Reidova pred vzletom v Los Angelesu zapustiti letalo, potem ko naj bi ji odneslo pokrov zaradi lokacije sedeža, manka vzglavnika in potnika pod njo, ki naj bi naslonjalo svojega sedeža spustil preveč nazaj.