Ni skrivnost, da eden in edini Damjan Murko poleg glasbenega udejstvovanja, ki je, kot pravi sam, že 15 let njegova prioriteta, organizira tudi poroke.

Sezona porok in dekliščin se sicer počasi zaključuje, a je slovenski slavček znova presenetil, le da tokrat v središču pozornosti ni sam. Damjan te dni namreč dela na projektu z Vesno Šošterič, ki je zaslovela v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, svojo prepoznavnost pa nato še zabetonirala s sočnim izrazoslovjem, kjer se je rodil nepozabni »fačuzi«. Vsestranski Murko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo z Vesno v opravi z dekliščine in še enkrat spomnil, da zaželeno kmetico prihodnje leto čaka

vesna miha poljub
Miro Majcen
Zdaj je tudi jasno, da poroke, ki je bila načrtovana za letošnjo spomlad, ne bo!

poroka.

DEKLIŠČINA JO ŠE ČAKA

Čeprav je Vesna v opravi za dekliščino, te v resnici še ni imela, saj tokrat ni šlo za pravo dekliščino, ampak sta Damjan in Vesna skupaj nastopila na snemanju videospota ansambla Mladi upi. »Vesna je bila v vlogi bodoče neveste, jaz pa kakopak v vlogi pevca,« je razložil mojster samopromocije, ki bo na Vesnini in Mihovi poroki tudi sicer imel pomembno vlogo. »Več o tem pa naslednje leto, ko bosta zaročenca zares stopila pred oltar,« je še hudomušno dejal Damjan.