Ni skrivnost, da eden in edini Damjan Murko poleg glasbenega udejstvovanja, ki je, kot pravi sam, že 15 let njegova prioriteta, organizira tudi poroke.

Sezona porok in dekliščin se sicer počasi zaključuje, a je slovenski slavček znova presenetil, le da tokrat v središču pozornosti ni sam. Damjan te dni namreč dela na projektu z Vesno Šošterič, ki je zaslovela v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, svojo prepoznavnost pa nato še zabetonirala s sočnim izrazoslovjem, kjer se je rodil nepozabni »fačuzi«. Vsestranski Murko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo z Vesno v opravi z dekliščine in še enkrat spomnil, da zaželeno kmetico prihodnje leto čaka

vesna miha poljub
Miro Majcen
Zaroko Vesne in Mihe smo pred meseci prvi razkrili prav v časniku Novice Svet24.

poroka.

DEKLIŠČINA JO ŠE ČAKA

Čeprav je Vesna v opravi za dekliščino, te v resnici še ni imela, saj tokrat ni šlo za pravo dekliščino, ampak sta Damjan in Vesna skupaj nastopila na snemanju videospota ansambla Mladi upi. »Vesna je bila v vlogi bodoče neveste, jaz pa kakopak v vlogi pevca,« je razložil mojster samopromocije, ki bo na Vesnini in Mihovi poroki tudi sicer imel pomembno vlogo. »Več o tem pa naslednje leto, ko bosta zaročenca zares stopila pred oltar,« je še hudomušno dejal Damjan.